Leone

Membru
  • Content count

    19
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Leone


  1. Dețin un volvo xc60 am 2015 și nu pot instala senzorii de presiune roți. După ce am pus cauciucurile de iarnă am schimbat senzorii existenți pt ca nu funcționau cu unii noi marca Vdo continental. Am fost la service sa ii instaleze ii vede pe moment dar după ce rulez cu mașina o perioada nu ii mai vede, sunt gri în display-ul mașinii. Menționez ca doar se aprinde becul tpms de avarie clipind fără mesaj de avertizare. Dacă a avut cineva o astfel de problema și a rezolvat o rog o soluție. Mulțumesc anticipat. 


  2. Dețin un volvo xc 60 din 2015, am observat la baza capitonaselor portierelor fata un locaș unde încap perfect lămpi cu led ca cele de la picioare. Întrebarea mea este, pt. cei care au sau cunosc, dacă montez o lampă are trase cabluri? Mulțumesc.


  3. Dețin un volvo xc 60 din 2015, am observat la baza capitonaselor portierelor fata un locaș unde încap perfect lămpi cu led ca cele de la picioare. Întrebarea mea este, pt. cei care au sau cunosc, dacă montez o lampă are trase cabluri? Mulțumesc.