AdiBurlacescu

Membru
  • Content count

    207
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by AdiBurlacescu


  1. Salutare baieti,cu regret,sincer,trebuie sa scriu si eu pe aici. Datorita unor imprejurari am fost nevoit da vand masinuta mea si sa trec la alta marca. Chiar ca e "for life" acest microb. Imi lipseste starea data de aceasta marca,masina,comfortul din scaune :D ... Si nu in ultimul rand de fraternitatea din acest forum!!VOLVO FOR LIFE.in viitorul apropiat sper sa revin. Numai bine!


  2. salutare,de ceva vreme ma tot sacaie o problema. Totul a inceput acum 2 saptamani cand am observat ca masina nu mai are putere si motorul a intrat in protectie,fara martori aprinsi. A tinut asa vreo 3 zile dupa care si-a dat drumul numai ca dupa un timp de mers si o mica pauza la senafor iar intra in protectie,o reporneam si era ok. Dupa ceva vreme a inceput sa dea cu fum,mult si negru. Am pus-o pe test si aveam mai multe erori,egr,debimetru,unele presiuni scazute. Bun,mecanicul le-a ster dupa care am testat iar si aveam vreo patru erori toate legate de debimetru si una de egr. Am cumparat debimetru nou si masina tot nu are putere,nu e ca in protectie dar aproape si nu urca peste 3200rpm in viteza a cincea,iar acuma nu scoate gram de fum. Ce sa fie? E de specificat ca nu am sters eventualele erori de cand am debimetru nou,are vreo legatura?


  3. buuun,mersi baieti pt sfaturile bune si folositoare pe care mi le-ati dat. Urmatorul pas va fi curatarea tubulaturi turbo. Daca tot am fost la test,baiatu foarte priceput,mi sa propus si varianta de anulare a egereului,200 euroi....din vb in vb mi-a spus si de km inapoi sau inainte :P,cp in plus... Pt diagnoza,eliminat erori motor,eliminat erori airbag (10 la numar) am dat 20 euro. Cine e pe la torino il recomand!


  4. testul l-am facut de o ora,erori motor:eroare injector 1,2,3,4,eroare egr,eroare la ceva senzor avea prea mare tensiune,eroare pe la turbo,baiatu mi-a zis ceva de turbo si de suport motor ,ce legarura exista intre ele? Trage de mananca pamantul!sper sa ma tin pana plec in tara :P


  5. Salutre,am tot citit pe unele forumui de asa ceva. Eliminarea lui ar avea mai multe avantaje,aer curat fara gaze,lag mai mic al turbinei,motorul merge mai liniar si raspunde mai bine la acceleratie. Astea toate erau prezente pe TDI,noi putem face?aveti alte informati?

    P.S. Imi pare rau pt mediu dar nici motorina nu e pe garduri asa ca circul mai putin...


  6. win 8 pro a fost 59 euro iar win 7 home premium 129 e mica diferenta,dar chestia e ca trebuia neaparat sa il schimb....eu folosesc 32bit.Mie deocamdata imi place viteza,sunetul si cam atat pot sa spun dupa o folosire de o zi.Dar mi-e ciuda ca nu pot activa si imi tot zice sa activez dar nu recumoaste cheia.


  7. Salutare oameni buni,de curand am pus si eu pe pc un win 8 cumparat cu tot cu cheie de produs.Initial am avut copie de win 7.Am reusit sa instalez win 8 ,merge dar sunt limitate activitatile deoarece trebuie activat ulterior Windows-ul.Problema e ca am bagat la inceput codul si am mers mai departe cand am instalar iar acum imi zice ca nu e bun sau l-am tastat gresit.Ce parere aveti.


  8. Din cate inteleg urmatorul proprietar nu o sa plateasca taxa atata timp cat nu am primit eu banii,chir fiind si in proces numai ca daca omul va vrea sa vanda masina cine o cumpara va trebui sa o plateasca pt ca nu are cum sa justifice ca e platita din moment ce eu am recuperat banii.