Jhonny Hsd

Membru
  • Content count

    24
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Jhonny Hsd


  1. Salutări,

    Cum a venit primăvara a apărut și prima problemă pe anul ăsta la motor și anume faptul că se turează singură când e pe liber până la maxim 1500 RPM, are cineva vreo idee care ar fi cauza?

    Culmea este că dimineața când e rece merge bine iar când se încălzește afară se turează la 1500, mai scade uneori și la 1000.

    P.S. Mașina este un S40 din '98 cu motor 1.6 16 v benzină.


  2. Subscriu si eu.E o diferenta imensa intre faruri H4 si H7.Dar se simte bine atunci cand faci modificarea sa ramana aprinse amandoua fazele.

    Nu sunt amandoua faze ci pozitia si faza scurta, cand aprind faza lunga se aprinde doar partea dinspre grila.Oricum intentionez sa-mi iau inca 2 H7 XE, e diferenta mare intre H7 XE și H7 simple galbene.


  3. Alea de prin Sudul GErmaniei is cam ruginite.Acuma depinde si cum a fost intretinut.

    La un moment dat,cand cautam un 2.0T,gasisem un v40 de prin 2001.Era asa de ruginit,incat am uitat de cec am plecat de acasa :smile:).

    @Jhonny ce marca sunt farurile?Depo,Hella sau Tyc ?Esti multumit de lumina oferita?

    Ps: sa ti montezi si spalatoare la faruri,da mai bine.

    Sincer nu stiu ce marca sunt dar o sa ma uit, le-am luat de la dezmembrari din Iasi și da chiar e o îmbunătățire imensă față de lumina care o ofereau farurile tip înainte de 2000.

    Nu stiu ce să zic de spălătoarele de faruri, parcă nu aș vrea să-mi pun ștergătoare din alea mici, dar o sa-mi pun cred stropitoare, oricum în prim

    plan acum vor fi jantele, și aici sunt chiar pretențios, vreau să fie ceva frumos și de calitate (cel puțin pe 16 cu 205).


  4. Un update la statusul 50PER :

    Upgrade bara+buza

    Schimbare aripi(cele vechi erau mancate de rugina)

    Proiectoare

    Upgrade faruri model dupa 2000 + becuri H7 XE

    Vopsire elemente noi.

    Daca este cineva interesat se vand farurile vechi (150 RON ambele).

    post-5435-0-51116700-1394120474_thumb.jp

    post-5435-0-14961600-1394120481_thumb.jp


  5. Salut, daca conectarea farurilor nu era deajunsa acum cand sa deschid capota am avut surpriza neplacuta ca declansatorul de sub bord nu face nimic sa deblocheze capota, am tras de nenumarate ori, chiar si cu patentul de sufa dar nimic, capota ramane blocata, iar partea interesanta e ca sufa nu cred ca e rupta ca nu se trage de tot inafara si acum nu stiu cum sa deschid capota fara sa stric grila.

    Daca are cineva vreo idee sau a mai rezolvat o situatie de genu va rog sa ma ajutati.

    P.S. Partea interesanta e ca in ziua aia imi cumparasem becuri pentru farurile noi si culmea acum ca nu se mai deschide capota :crybaby: .

    P.S. Masina mea e un volvo s40 din 98.


  6. Salut,

    Recent mi-am achiziționat un set de faruri pentru volvo s40 an 98, problema este că farurile vechi aveau mufe diferite față de cele noi care sunt de model după 2000, și aș vrea să știu dacă are cineva o schemă de mufare a farurilor noi (4 pini) cu mufele cele vechi ( 3 pini și 2 pini).

    P.S. Cel care mi-a dat farurile noi mi-a dat și mufele cu 4 pini numai că nu știu cum să le leg.