tarra21

Membru
  • Content count

    4
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by tarra21


  1. Nu stiu daca avem acelasi motor, insa si eu am avut acelasi mesaj de eroare. Am completat aditivul DPF (o faci numai daca nu mai e aditiv) si am fortat o regenerare a aceluiasi iubit DPF. Se pare ca respectivul mesaj de avertisment indica un DPF aproape colmatat.

    In cazul in care si tu ai acelasi motor, ai putea sa incerci un drum mai lung sau ai putea sa mergi la cineva sa iti regenereze filtrul de particule. Succes!

    mersi de sfat dar motorizarea ce o am eu e EURO3 deci fara filtru de partiucule.


  2. Ai fost la diagnoza cu DiCE si VIDA ? Sau la tester generic multimarca ?

    Samsung Galaxy S on JellyBean

    mai bagat in ceata!!!!!!!!ideea e simpla,e un service dotat cu tester,acuma de unde sa stiu daca e DICE sau VIDA.un lucru e CLAR >LA VOLVO CLUJ EU NU O SA MERG NEVER!!!!!!!!DE CE!!!!!!SIMPLU,SCHIMBUL DE ULEI CU ULEI FILTRU ULEI ,FILTRELE POLEN,FILTRU AER,FILTRU MOTORINA au ajuns la frumoasa suma de 2800 ron.ABERANT!!!!!!!!!!!!!!!ce inseamna DICE VIDA,sa dau un telefon la service sa intreb daca testerul lor este DICE VIDA sau GENERIC MULTIMARCA.mersi


  3. La mine apare mesajul asta din cauza bimasei , trebuie sa o schimb , daca ai zgomot la prima pornire si trepideaza masina cat de cat poate fi aceeasi problema , mai apare acest mesaj si din cauza egr -ului . Dar poate aparea din mai multe motive .

    multumesc pentru promptitudine MACHOTE((vad ca esti inca in spania!!!!dar ce este BIMASA????unde este???merci.

    Mergi cu ea la o diagnoza si revino cu erorile

    Samsung Galaxy S on JellyBean

    pai asta e ca la diagnoza nu apare nimic!!!!la cateva zile apare mesajul respectiv!!!!dar daca opresc masina nu mai apre decat peste cateva zile !!!!IDEAL AR FII SA MERG LA DIAGNOZA CAND APARE MESAJUL,DAR CINE E MEREU PREGATIT SA DEA FUGA LA TESTER CAND APARE MESAJUL!!!!

    1 person likes this

  4. salutare tuturor.

    numele meu este paul,am un volvo s40 2.0 an 2004 cel cu fata noua daca ma exprim corect.

    am o problema cu un mesaj SISTEMA MOTOR REVISION NECESARIA,precizez ca softul e in spaniola.

    am schimbat toate filtrele uleiul,au resetat computerul de bord,dar la 2 zile a aparut din nou mesajul.

    HELP!!!!!!!!!!!!!!!ce sa mai fac :dontknow:????

    MULTUMESC.

    am uitat sa precizez ca masina merge perfect fara FUM NEGRU SAU ALTE ISTORII!!!!ma deranjeaza acest mesaj,daca a mai patit cineva poate i mi da un SFAT.MULTUMESC.