Eugen Musat

Membru
  • Content count

    3
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Eugen Musat


  1. Me, me :P

    Am reparat pana acum vreo 3 bucati si problema de fapt nu e micro-intrerupatorul si apa ce a intrat in plastic si a facut punte.

    Trebuie sapat in plastic si refacut traseul .

    Nu merita pt ca tot plasticul ce cuprinde si micro-intrerupatorul costa cca 100 lei NOU, asadar 2 ore pierdute pt ~100 lei nu prea merita.

    Salut Bogdan,

    desigur nu se merita sa scoti switch-ul, dar eu ma refer cum pot sa dau jos plasticul ce cuprinde si switch-ul si lampile de pe mica bara, daca se poate desprinde usor sau are vreun skepsis, ca am incercar sa-l scot si nu am reusit si nici nu am vrut sa fiu o bruta sal fortez, ca-i plastic.


  2. Am reusit si am demontat masina era bara aia din plastic unde e butonu si becurile de la numar.Am demontato si era plina cu apa, firul oxiat l`am schimbat am pus tot la loc dar tot nu merge.Incuiearea mege perfect am scos toate firele sunt verifcate. Merge doar cand trantesc tare portbagaju. Am chemat un electrician cu un tester dinasta universal si a spus ca e computrul de ambianta ceva nu face contact si mi`a recomandat sa ma duc la reprezentanta sa o resoftez. Mai stiti de asa ceva?

    Apropo am o problema similara la un V50, si am impresia ca e switch-ul, am dat jos sigla cu tot cu mecanism, lampi si switch jos, dar nu stiu cum pot sa scot plasticul ala in care se prind lampile de la numar si switchul, ma poti ajuta? prin o simpla explicatie cum ai demontat mecanismul. Multam mult