bandrei

Membru
  • Content count

    39
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by bandrei


  1. Multumesc. Incep cu raspunsul la intrebare sa iti infranez dorinta de a face shoping:)..5500 euro cu tot cu acte. Dar macar nu platesc impozit si taxa de drum ca este istorica.

     

    Daca gasesc pe cineva interesat care sa imi redea investitia, sunt oricand gata sa incep un nou proiect. Urmatorul trebuie sa fie tot 6 cilindrii dar benzina..linie sau v, ramane de vazut.

    2 people like this

  2. Multumesc. Pot spune ca am folosit si overdriveul pe alocuri. Aproape de Balea am incepunt sa vad fum in spate :)..dar vedeam si de la benzinare mai noi..nu mai zic de diesel..asa ca ma declar multumit...nu stiu exact cei care au mers in spatele meu :).

    Consumul in schimb este infim sub 8% si culmea nici din ulei nu a mancat, ca ma gandeam ca a mers mai mult pe ulei decat pe motorina.


  3. ma bucur ca ai salvat-o, cred ca te pot ajuta cu o capota fata cat de curand. eu o schimb pe a mea deoarece are ceva rugina reparabila pe dedesubt, dar mi-am luat una fara rugina..am si eu topic cu 245-ul verde

     

    cu motorul este posibil sa fie ok, vezi ce scrie pe motor, trebuie sa fie stantata capacitatea pe el cum va sau in relief

     


  4. Momentan am scapat de grija resiigilarii...ma voi orienta la primavara spre unul nou probabil la Ager...a capatat 4 ciobituri la un singur drum in zona Vrancea acum pe timp de iarna..zci ca acolo se da cu ebonita de la bujii ca maetrial antiderapant..


  5. Mie mi-a crapat grila fata, foarte slaba calitativ de altfel raportat la socul mecanic suferit....nu era cazul parerea mea, dar s-a facut tandari fagurele negru de plasitic.

    Noua la reprezentanta 1800 lei..fara montaj....am ras dar nu cu rasul meu si am cautat. Am gasit in Olanda SH cu 80 euro all inclusive deoarece mi-a adus-o cineva si montat eu singur.

    Parerea mea este ca sunt costuri mari, dar cu putina insistenta se pot reduce in favoarea proprietarului, si sa nu fugim la reprezentanta la prima durere.

    Despre alte cheltuieli nu pot sa ma pronunt acum deoarece nu este cazul (Maurice a avut inima mare si m-a scutit de ele) si nu am facut decat aproximativ 2000km de atunci. O resigilare parbriz s-ar necesita, dar as prefera sa o aman, deoarece am inteles ca ultima oara a fost facuta acum 2 ani la reprezentanta..si aparent nu bine. Estimare cost solicitat acum la reprezentanta a fost 9 milioane materiale.....nu am idee cum au ajuns la atatea materiale, nu am cerut sa mi-l toare in cristal.APP, daca are cineva alte sugestii si sa ofere garantie ca daca il sparc il inlocuiesc, astept sugestii

     

    Rezultatul..K9

    12339414_1152146258146495_7191006054562286807_o.jpg