Guest ozzy_69

salut! I need HELP!!!

6 posts in this topic

Am cautat ceva care sa ma ajute si v-am gasit pe voi. ;)  Cred ca problema mea e destul de serioasa, zic eu: Am un s60 2.4 d din 2002. Multumit de ea. Numai ca de vreo saptamana, cand pornesc motorul se deschide portbagajul... Comic, dar astia de la Kamsas(sunt din C-ta), zic ca nu stiu ce are. Pe tester nu da absolut nici o problema. Dupa ce pornesc, se deschide. Cand opresc, la fel. Cand e pe pozitie comutatorul de la lumini, nu mai face nimic. Daca stie cineva sa-mi spuna ce sa fac sau unde sa merg, as fi recunoscator. Apropo, ca am mai citit de cineva: nici la mine nu funtioneaza incalzirea la scaunul de la sofer, dar asta e alta problema. ASTEPT UN SEMN DE LA VOI!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

    Ai cheie tip briceag, nu ? Stiu ca pare stupid, dar sigur nu atingi din greseala butonul de deschis portbagajul cand dai la cheie sau cand o opresti ?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Astept si eu ajutor!!!  Nu crezi ca daca am fost la reprezentanta nu eram atat de idiot sa ma fac de rahat la aia? Pur si simplu asta se intampla. Oricum nenea ala de la service n-avea in plus fata de mine decat un aparat de masura. Dupa 2 ore de belit ochii prin portbagaj, mi-a sugerat sa ma plimb pe la Bucuresti. Batea campii despre nu stiu ce tablou electric/electronic din portbagaj care POATE fi bulit. Eu zic ca omu n-avea nici o treaba. Oricum, mersi de obs, dar am cheie simpla si telecomanda separata. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

    Nu era nevoie sa sari in sus, am pus o simpla intrebare... Se mai intampla si la case mai mari, nu toata lumea s-a nascut invatata si o simpla neatentie poate da batai de cap.

    In alta ordine de idei, incearca sa ii rogi sa-ti reseteze calculatorul de alarma si inchiderea centralizata (VGLA-ul). Sau poti incerca tu sa o lasi cateva ore cu bateria deconectata si sa incerci din nou sa vezi ce se intampla. E electronica si o sa fii mirat in ce haos poate baga circuitistica un simplu condensator care nu se descarca la timp. Ai grija sa notezi codul de la cd-player daca ai are asa ceva...

    Nu scrie nimic prin manual de vreun "Valet mode" ? De exemplu la masina mea poti incuia portbagajul astfel incat sa nu poata fi deschis din inchiderea centralizata. Poate aici face pe dos ;D. Totusi foarte aiurea ca e legata intamplarea de comutatorul de lumini !!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pai de unde sa iau codul? Am cartea tehnica si niste hartii, dar sincer nici nu m-am uitat pt ca e in germana. Daca nu e scris pe-acolo ce-i de facut? Multam si scuze daca am fost mai nervos dar stii cum e cand stai prin service si dai bani degeaba...

Share this post


Link to post
Share on other sites

    Daca nu e scris cu pixul in cartea de service pe undeva sau prin manual, sunt sanse mari sa nu fie nevoie de el. La S/V40 unitatea multimedia, ca sa nu-i zic casetofon, are un cod anti-furt. Nu stiu pe unde citisem ca la S60 citeste chip-ul cheii si e legat cumva de immobilizer-ul masinii. N-ai cheia buna - n-ai ce face cu el :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now