Inspectoratul

Am pierdut cheia

3 posts in this topic

Hello,

Dupa ceva distractie de anul nou hotii au ajuns si pe la noi si i-au luat poseta prietenei cu tot cu singura cheie de la masina. Totul s-a intamplat undeva in Ungaria.

Stie cineva daca S60/2005 se poate deschide si intr-un mod mai neortodox si eventual daca se poate face o cheie mai ieftin decat la reprezentanta?

Multumesc,

Cristi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Urâtă treabă... totuşi, n-am înţeles de ce spui că au ajuns hoţii pe la noi, din moment ce s-a întâmplat în Ungaria.

Din moment ce era singura cheie, cum ai vrea să o copiezi? Trebuie să mergi la o reprezentanţă şi, în funcţie de VIN să soliciţi o cheie nouă. Dacă maşina e în Ungaria, ar trebui să cauţi acolo cea mai apropiată reprezentanţă şi să încerci varianta asta, înainte de a o deschide prin metode "neortodoxe". Sper că actele maşinii nu sunt închise înăuntru.

PS: Nici nu ştiu dacă ar fi bine să fie afişate public metode de "break in" pentru Volvo-uri, aşa că-i rog pe cei care ştiu să le comunice Inspectoratului prin PM. grin.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Urâtă treabă... u Volvo-uri, aşa că-i rog pe cei care ştiu să le comunice Inspectoratului prin PM. grin.gif

Masina a ramas in Romania parcata, am avut numai cheia cu noi ... :)

Intre timp am reusit sa dau si de cineva de la reprezentanta de la Volvo Timisoara. Dureaza 10 zile pentru fabricarea unei chei noi si costa aproximativ 700ron ... Nu trebuie numai sa dovedesti ca masina este a ta. Norocul a facut ca talonul sa fie la mine in portofel asa ca vom face numai un buletin si mergem pe calea cea mai easy&safe.

P.S. Poseta a fost furata la Mosonmagyar (la granita cu Austria) in interiarul Tesco Hypermarket. Am ajuns si pe la politie care ne-au spus ca este un loc foarte foarte frecventat de hoti si ca din parcarea de acolo se fura undeva la 3 masini/saptamana de o banda de slovaci ... si da, am fost la magazin si ne-am uitat pe mirificele camere de filmat de la ei care filmeaza fiecare zona cate 2 minute iar dupa aceea este o pauza de 6 minute, asa ca au fost de foarte "mare" ajutor + ca nu au vrut sa ne arate camerele de filmat numai dupa cateva ore, timp in care nu prea ai cum sa mai gasesti nimic.

Multumesc pentru ajutor si sper sa nu ne mai auzim cu alte probleme :)

Cristi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now