Posted 5 Dec 2007 · Report post Cre' ca s-a lasat pagubash... Danyx, te dadushi la fund bruder ? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 5 Dec 2007 · Report post S-ar putea sa nu mai aiba rost intrecerea Atasez scorul facut de baiatul unei colege de birou. Are doar 8 ani...baiatul, nu colega...scor.doc Share this post Link to post Share on other sites
Posted 5 Dec 2007 · Report post @Laura:Hmmmmmm...."previous high score".....era de pe youtube,....sau de unde(glumesc)? ;D Share this post Link to post Share on other sites
Posted 6 Dec 2007 · Report post @Laura:Dupa care sa ma iau: -"Your Score" sau "Previous High Score"? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 6 Dec 2007 · Report post :o e ceva dubios la scorul ala .....cred .Iti trebuiesc cateva zeci de secunde sa il citesti ...dar sa il faci ? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 6 Dec 2007 · Report post @Laura:Hmmmmmm...."previous high score".....era de pe youtube,....sau de unde(glumesc)? ;D Nu e de pe youtube. Chiar e pe bune. :o e ceva dubios la scorul ala .....cred .Iti trebuiesc cateva zeci de secunde sa il citesti ...dar sa il faci ?Nu-mi explic nici eu decat prin faptul ca a atins un scor suficient de mare la un moment dat, astfel incat "pescuind" pasarile, punctajul se dubleaza pe masura. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 6 Dec 2007 · Report post Nu-mi explic nici eu decat prin faptul ca a atins un scor suficient de mare la un moment dat, astfel incat "pescuind" pasarile, punctajul se dubleaza pe masura.Stim asta,doar k ii foarte greu de crezut.....In cazu' meu s-ar potrivi"te crezi mai rapid decat un baiat de 8 ani?",iar in cazu' lu' Danyx(fiind depasit de mine ):"te crezi mai rapid decat un boboc de la medicina?"............asta e,ne-am luato! :D Share this post Link to post Share on other sites
Posted 6 Dec 2007 · Report post "de suparare",eu am mai facut un scor aseara.... ;D Share this post Link to post Share on other sites
Posted 6 Dec 2007 · Report post La mine se vede clar k ii facut de mn,pt k la "Previous High Score".....e scoru' meu,care l-am postat anterior.... ! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 6 Dec 2007 · Report post Atunci, eu stiu? S-o fi stricat contorul la un moment dat , desi am intrebat si lucrul asta si colega mea mi-a confirmat ca nu s-a intamplat nimic de genul acesta.Eu va urez succes in continuare, ca eu una m-am lasat de "sportul" asta. Nici cat tine sau Danyx n-am fost in stare sa fac Share this post Link to post Share on other sites
Posted 6 Dec 2007 · Report post @midnight:ceva premiu de consolare,nimic....? ;D Share this post Link to post Share on other sites
Posted 6 Dec 2007 · Report post Sa va consoleze kitra aia de Danyx ... Nu vedeti ca a dat bir cu fujitzii ? Share this post Link to post Share on other sites
Posted 6 Dec 2007 · Report post Facem bre pariu ...da e "uichendu" meu liber si petrec cu boracii.De luni ma ocup si de problema ta . Cred k petrece si acu'.....nu cred k ne lasa balta,dak nu ne-a lasat dejaaa.... :D Share this post Link to post Share on other sites