Sign in to follow this  
Followers 0
alexb

Nu e foarte distractiva, dar nu am stiut unde sa postez.

5 posts in this topic

Atentie mare, camerele fixe de pe DN1 functioneaza cam asa: Prisma, Ciolpani si Potigrafu - intermitent in functie de numarul agentilor operatori disponibili, iar Barcanesti - permanent 24h din 24, inclusiv noaptea. Informatia este beton, verificata pe pielea mea proprie ;).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Mie-mi spui? Astept cu nerabdare sa-mi spuna cu cat am depasit viteza legala

P.S. Cred ca mult ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Beleaua cea mare e că nu sunt semnalizate de detectoarele de radar, chiar dacă e cunoscută poziÅ£ia lor cam de toată lumea. Am înÅ£eles că ar funcÅ£iona pe alte principii de detecÅ£ie a vitezei ÅŸi asta ar fi cauza pt care detectoarele nu le "văd".

Share this post


Link to post
Share on other sites

Principiul de functionare e tot electromagnetic. In punctul A intrerupi un semnal, apoi treci prin punctul B si intrerupi alt semnal. Se stie distanta dintre A si B, si se calculeaza pe baza intreruperii semnalelor viteza automobilului. Intr-adevar detectoarele actuale nu simt acest semnal din asfalt (pt. ca ele functioneaza in banda inalta de ordinul GHZ-rtilor), si daca l-ar simti tot nu ai timp sa reactionezi (cu alt tip de detector). Noaptea ar mai fi o sansa ca detectorul sa simta semnalul transmis in infrarosu de camera de luat vederi. Dar aceasta camera se declanseaza doar cand treci prin Punctul "A" deci oricum nu ai timp. Singura varianta pe care o vad acuma ar fi ca cineva sa ne dea si noua coordonatele GEO (GPS) ca sa le punem in GPS-uri. Asa stim din timp unde sunt.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0