Sign in to follow this  
Followers 0
Laura

Harta virtuala a traficului rutier din capitala

2 posts in this topic

Inainte sa va "avantati" in trafic puteti consulta harta de pe site-ul Politiei Capitalei pentru a vedea punctele fierbinti din Bucuresti: http://b.politiaromana.ro/index.php?lang=ro

Politia Capitalei a inaugurat, joi, o harta virtuala a traficului din oras, care contine date despre modul în care se circula, aceasta urmând sa fie actualizata în timp real cu ajutorul agentilor de circulatie de pe teren si al cetatenilor.

Purtatorul de cuvânt al Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti, comisarul Christian Ciocan, a declarat ca pe harta, aflata pe site-ul Politiei Române, vor fi semnalate, cu culori diferite, situatiile deosebite din trafic, cum ar fi accidentele, semafoarele stricate, blocajele de circulatie sau lucrarile în carosabil.

Harta este disponibila pentru toti cei care doresc sa se informeze despre situatia la un moment dat al traficului rutier din Bucuresti, cetatenii putând informa, la rândul lor, despre dificultatile observate în trafic prin numarul 9544.

SURSA: Mediafax

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oricum ar fi, tot nu vom fi scutiÅ£i de traficul infernal. Åži ca să fac o divagaÅ£ie, chiar dacă legată tot de trafic, ieri am fost pur ÅŸi simplu revoltat de suprafaÅ£a de rulare ÅŸoselelor Capitalei nostre. Am parcurs un traseu între bariera DomneÅŸti, Prelungirea Ghencea, Ghencea, Antiaeriană, ÅŸos. Alexandrei ÅŸi pe tot parcursul carosabilul a fost acoperit de o "soluÅ£ie" lăptoasă, alunecoasă, foarte adezivă pe maÅŸină, încât a fost nevoie să acÅ£ionez în permanenÅ£ă stropitoarele de parbriz ÅŸi ÅŸtergătoarele. ÃŽntr-un cuvânt NOROI, dar mai bine MOCIRLÄ‚ ÅŸi ce e mai grav, multă ÅŸi destul de consistentă, chiar adâncă aÅŸ putea spune, pt că dacă încercai să cobori din maÅŸină te afundai în ea peste înălÅ£imea tălpii încălÅ£ămintei. Asta se află în aceste zile pe străzile BucureÅŸtiului, o mocirlă groasă ÅŸi lăptoasă. Ca să nu mai spun că la fiecare acceleraÅ£ie începeau să-mi intre în funcÅ£iune sistemele de control al tracÅ£iunii, drept pt care am făcut ÅŸi încercări ÅŸi inclusiv în treapta a 4-a de viteză, la o acceleraÅ£ie mai în forÅ£ă am reuÅŸit să fac STC-ul să intre în funcÅ£ie. AÅŸa că mare atenÅ£ie la mocirla de pe străzile Capitalei!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0