Sign in to follow this  
Followers 0
hypnotyk

zgomote la rece

2 posts in this topic

Primul aparut a fost ca un zgomot de toba sparta care se aude numai cand motorul este rece. cred ca am mai vazut problema asta discutata pe forum acum ceva vreme dar mi-a fost imposibil sa mai gasesc postul. din cate mi aduc aminte era un racord spart in galerie(???) sau ceva de genul asta.. as dori daca stie cineva mai exact ce poate fi.

A doua problema, tot la rece, cand pornesc parca as mai avea un avion cu reactie bagat acolo sub capota... este un shuierat care dispare dupa cateva zeci de secunde, dar care nu are legatura cu shocul totusi...se opreste inainte ca relantiul sa ajunga la normal. atunci cand se opreste o face tot ceva de genul avion cu reactie, adica nu se opreste brusc, de asta am impresia ca e un ventilator.

Am intrebat si la un service si nu a fost chip sa l conving pe ,,mecanicul" ala ca nu i normal sa se auda asa...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salut. Problema cu 1 racord flexibil de la evacuare am avut si eu, insa acel zgomot il auzeam mereu, adica atunci cand motorul era pornit, mai ales atunci cand il turam..asa ca nu pot sa zic daca e aceeasi problema.Oricum eu am cumparat prima data 1 racord si dupa aia si pe celalalt si i-am sudat in CO2 ulterior de galerie sau ma rog de teava de la evacuare si gata cu zgomotul. In timp, acel racord, din cauza caldurii, trepidatiilor, etc, cedeaza, crapa la o extremitate si de aici si zgomotul.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0