• Announcements

• Shpeedy

Accesare forum - CAPTCHA   10/20/2025

Buna ziua,  In ultima perioada toti ne-am confruntat cu o noua 'provocare' si anume introducerea unor CAPTCHA (prin BunkerWeb) la accesare forumului. Din pacate nu este o optiune introdusa de noi ci un upgrade realizat de catre colegii de la hosting, fara insa acordul nostru. Ne cerem scuze pentru toate neplacerile create si incercam ca in cel mai scurt timp sa inlaturam acest pas complet nenecesar.   Va multumim pentru intelegere, Echipa Volvo Club Romania

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

toteu

Cumpar Volvo 940 Combi

1 post in this topic

Bune sa va fie inimile

usor-usor se pare ca ma orientez spre un 940 Combi. Berlina nu mai intereseaza.

Masina trebuie sa fie in stare ~noua~, inmatriculata pe plaiurile mioritice romanesti si cu toate actele in regula.:unsure:

Daca este chiar mai buna decat atunci cand a iesit din fabrica, cu atat mai bine. Nr Km va rog sa fie sub 250.000 (daca nu sunt sub 250.000, va rog sa-i dati in spate, ca macar sa arate de parca ar fi. Oricum, as vrea sa facem si o verificare inainte de a o cumpara)

Caut deci o masina care sa fie impecabila atat Interior cat si exterior. Daca-i mai merge si motorul foarte bine, cu atat mai bine.:blink:

Cine are ceva pe aproape de ce am descris, rog sa-mi foarte dea de stire si sa-mi trimita si poze (intreior, exterior, motor. Cat se poate de multe)

Va multumesc anticipat

Vlad