• Announcements

• Shpeedy

Accesare forum - CAPTCHA   10/20/2025

Buna ziua,  In ultima perioada toti ne-am confruntat cu o noua 'provocare' si anume introducerea unor CAPTCHA (prin BunkerWeb) la accesare forumului. Din pacate nu este o optiune introdusa de noi ci un upgrade realizat de catre colegii de la hosting, fara insa acordul nostru. Ne cerem scuze pentru toate neplacerile create si incercam ca in cel mai scurt timp sa inlaturam acest pas complet nenecesar.   Va multumim pentru intelegere, Echipa Volvo Club Romania
DragosGD

Programarea functiei "Recirculation Timer"

1 post in this topic

CCMul (Climat Control Module) pe seria SVC70 are doua moduri de recirculare a aerului: Normal si Timed

In modul Normal, butonul functioneaza in regim "deget pe buton", deschis-inchis.

In modul Timed, cand apasam butonul de recirculare, sistemul recircula aerul din interior intre 5 si 12 minute (perioada de timp ce depinde de temperatura de afara), ca mai apoi sa treaca automat pe "aer curat".

Cum activam/dezactivam modul Timed:

Cu cheia in pozitia II, apasam butonul de recirculare pentru 3-5 secunde.

- daca ambele leduri, cel verde (de pe butonul de aer curat) si cel portocaliu (de pe butonul de recirculare) incep sa lumineze intermitent inseamna ca am activat modul Timed.

- daca ledurile stau aprinse constant, inseamna ca am dezactivat modul Timed si am intrat in modul Normal

Cred ca este o informatie utila, mai ales pentru cei ce folosesc aerul conditionat pe timp de vara. La mine a fost setat pe Timed si nu vreti sa stiti de cate ori apasam butonul de recirculare, ca mai apoi dupa cateva minute sa-l vad ca este trecut din nou pe fresh air sau altfel spus, aer cald !!! angry.gif

Cred ca mai corect era: "Dezactivarea functiei Recirculation Timer" laugh.gif

Edited by DragosGD