• Announcements

• Shpeedy

Accesare forum - CAPTCHA   10/20/2025

Buna ziua,  In ultima perioada toti ne-am confruntat cu o noua 'provocare' si anume introducerea unor CAPTCHA (prin BunkerWeb) la accesare forumului. Din pacate nu este o optiune introdusa de noi ci un upgrade realizat de catre colegii de la hosting, fara insa acordul nostru. Ne cerem scuze pentru toate neplacerile create si incercam ca in cel mai scurt timp sa inlaturam acest pas complet nenecesar.   Va multumim pentru intelegere, Echipa Volvo Club Romania
smen44

calculator abs -s60 2004

4 posts in this topic

Salut. am un volvo s60, 2004, benzina 2.0T. Problema mea este ca abs -ul, precum si alte becuri din bord au luat-o razna de ceva timp. La o dignoza facuta la reprezentanta m-am umplut de spume. Am inteles de la ei ca de vina este BCM unit, adica calculatorul ABS-ului. Un fleac... de inlocuit costa 'un miliard'...sau cam asa ceva ca oricum deja ma durea capul si n-am putut sa mai aflu cifra exacta. Ma poate ajuta cineva pe acest forum sa gasesc solutia corecta care sa ma coste 'normal' si sa nu fiu nevoit sa-mi vand un plaman? As fi tare recunoscator.

nr de identificare este: YV1RS49K242396335, motor tip BS204TS, 132kw

Salut. am un volvo s60, 2004, benzina 2.0T. Problema mea este ca abs -ul, precum si alte becuri din bord au luat-o razna de ceva timp. La o dignoza facuta la reprezentanta m-am umplut de spume. Am inteles de la ei ca de vina este BCM unit, adica calculatorul ABS-ului. Un fleac... de inlocuit costa 'un miliard'...sau cam asa ceva ca oricum deja ma durea capul si n-am putut sa mai aflu cifra exacta. Ma poate ajuta cineva pe acest forum sa gasesc solutia corecta care sa ma coste 'normal' si sa nu fiu nevoit sa-mi vand un plaman? As fi tare recunoscator.

nr de identificare este: YV1RS49K242396335, motor tip BS204TS, 132kw

Ia legatura cu Bogdan G de pe forum, vezi daca se poate repara. Daca nu Ionut_lup si Sandro se ocupa cu piese din dezmembrari la preturi de bun simt.

Are dreptate @paunionutz!

Astazi BogdanG a reusit sa-mi rezolve problema legata de ABS, similara cu ce ai descris tu (Multumesc Bogdan).

Mergi intai la el sa-ti faca o diagnoza, poate nu vei fi nevoit sa iei unul la mana a doua (care oricum nu va functiona pe masina ta, pentru ca din ce am inteles sunt codate cu seria de caroserie). Tot Bogdan iti va spune daca e cazul sa iei altul SH pentru piese.

Spor si multa bafta!

Vecine BCMul lui Andrei (smen44) a fost reparat pe 1 aprilie .....adica de ziua pacalelilor .grin.gif