• Announcements

• Shpeedy

Accesare forum - CAPTCHA   10/20/2025

Buna ziua,  In ultima perioada toti ne-am confruntat cu o noua 'provocare' si anume introducerea unor CAPTCHA (prin BunkerWeb) la accesare forumului. Din pacate nu este o optiune introdusa de noi ci un upgrade realizat de catre colegii de la hosting, fara insa acordul nostru. Ne cerem scuze pentru toate neplacerile create si incercam ca in cel mai scurt timp sa inlaturam acest pas complet nenecesar.   Va multumim pentru intelegere, Echipa Volvo Club Romania
Sign in to follow this  
Followers 0
Guest p.catallin

probleme sistem audio S60

5 posts in this topic

Buna seara tuturor posesorilor si impatimitilor marcii Volvo. Numele meu este Catalin, sunt din Bucuresti si va solicit sprijinul intr-o mica problema. Am un Volvo S60, D5, an de fabricatie 2002. Problema este ca mi s-a blocat un CD in CD player-ul masinii (varianta radio CD, cu magazie 4 cd-uri).  :o Poate cineva sa-mi dea un sfat legat de rezolvarea acestei probleme...? ??? Sau macar adresa unui service care solutioneaza si probleme de genul asta... Mii de multumiri anticipate...  ;D ;D ;D ;D ;D

Multa de urari, Midnightcaller... imi cer scuze ca n-am apucat sa ma prezint... promit ca o s-o fac cat mai curand... sunt destul de necajit din cauza CD-ului... >:(

Salut . Si mie mi s-a intamplat acelasi lucru si m-am cam speriat . Am luat un alt cd si l-am bagat putin in fanta unde se introduc cdurile si cel care era blocat a iesit afara . De fapt era blocat chiar la iesire . Poate functioneaza si la tine . 

am incercat schema asta... nu tine! Ba chiar imi da si mesaj "CD ERROR" :-\

Pai dac nu vrei sa il scoti din bord, sa i- dai masca jos si vezi daca cd-ul nu a intrat pe langa si a blocat liftul, iti mai ramane : dalta si ciocanull :))