• Announcements

• Shpeedy

Accesare forum - CAPTCHA   10/20/2025

Buna ziua,  In ultima perioada toti ne-am confruntat cu o noua 'provocare' si anume introducerea unor CAPTCHA (prin BunkerWeb) la accesare forumului. Din pacate nu este o optiune introdusa de noi ci un upgrade realizat de catre colegii de la hosting, fara insa acordul nostru. Ne cerem scuze pentru toate neplacerile create si incercam ca in cel mai scurt timp sa inlaturam acest pas complet nenecesar.   Va multumim pentru intelegere, Echipa Volvo Club Romania

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

n_asul

Vand Volvo V40 2004

2 posts in this topic

4900 euro si nu mai incape discutie ;)

1.9 tdi 116 cp, tapiterie de piele neagra, aer , oglinzi , scaune ... le stiti

0723667269, de km n-am uitat doar ca nu vreau sa-i spun pana nu vedeti masina ;) Merci.

hai sa va mai zic ca-s unic proprietar in Romania si-al doilea din viata ei ...

260000 km , va zic ca stiti despre ce masina vorbim ;) . E drept ca opel-ul si peugeout-ul la km astia se pensioneaza, dar in cazul nostru e in plina forma . 170000 sunt facuti de primul proprietar in Germania. Probleme nu are , dar nu ma credeti pe cuvant , hai s-o vedeti. Ma plimb zilnic cu ea prin Militari.

anul fiind cel mai bun argument al meu l-am pus in titlu ;) 2004

lucrez la volvo , e drept camioane si-am folosit-o doar eu (nevasta are logan) , de aici ar trebui sa intelegeti ca stiu ce inseamna o masina si ca am avut grija de ea :)

post-870-0-07154400-1307018233_thumb.jpg

post-870-0-07154400-1307018233_thumb.jpg

Salut Danyx , de ce mi-ai editat/comasat postarile ? era ceva in neregula cu ele ?