• Announcements

• Shpeedy

Accesare forum - CAPTCHA   10/20/2025

Buna ziua,  In ultima perioada toti ne-am confruntat cu o noua 'provocare' si anume introducerea unor CAPTCHA (prin BunkerWeb) la accesare forumului. Din pacate nu este o optiune introdusa de noi ci un upgrade realizat de catre colegii de la hosting, fara insa acordul nostru. Ne cerem scuze pentru toate neplacerile create si incercam ca in cel mai scurt timp sa inlaturam acest pas complet nenecesar.   Va multumim pentru intelegere, Echipa Volvo Club Romania
Sign in to follow this  
Followers 0
alexpopeystar68

Stergator parbriz pasager

4 posts in this topic

La inceputul cursei sta pe geam apoi pe la 1/2 cursei se ridica; cred ca e deplasat motorasul intr-o parte

si bratul cu lamela se misca in alt plan; a mai patit cineva? cum a rezolvat?

multumiri anticipate

Aveam aceeasi problema dar la 850 . Era bratul stergatorului putin strambat in sus . La 850 si altii au avut problema asta . M-a invatat Vadim la o intalnire la Polivalenta , l-am dat jos si l-am indreptat in menghina . Acum sterge bine.

Aveam aceeasi problema dar la 850 . Era bratul stergatorului putin strambat in sus . La 850 si altii au avut problema asta . M-a invatat Vadim la o intalnire la Polivalenta , l-am dat jos si l-am indreptat in menghina . Acum sterge bine.

Pai nu se rupe? am incercat sa-l indrept dar e otelit bratul; mi-a fost sugerata operatiunea de incalzire

prealabila, insa ma intreb cum sa se strambe atat de mult si brusc aproape; motorasul isi face cursa

toata dar lamela se ridica de pe parbriz .....

Al meu este dintr-un aliaj neferos banuiesc zamac (nu stiu sigur cum se scrie) . In menghina am indreptat 4 brate pt ca mai am 2 de rezerva . Dar doar prin strangere nu prins in menghina si lovit .