• Announcements

• Shpeedy

Accesare forum - CAPTCHA   10/20/2025

Buna ziua,  In ultima perioada toti ne-am confruntat cu o noua 'provocare' si anume introducerea unor CAPTCHA (prin BunkerWeb) la accesare forumului. Din pacate nu este o optiune introdusa de noi ci un upgrade realizat de catre colegii de la hosting, fara insa acordul nostru. Ne cerem scuze pentru toate neplacerile create si incercam ca in cel mai scurt timp sa inlaturam acest pas complet nenecesar.   Va multumim pentru intelegere, Echipa Volvo Club Romania
Sign in to follow this  
Followers 0
petrovic

Tinichigerie Bucuresti

4 posts in this topic

Salutare tuturor,

am un Volvo S40 si acum cateva seri coborand de pe trotuar mi-am infundat aripa fata intr-unul din stalpii verzi pusi de primarie.Am si eu nevoie de un sfat;unde as putea merge sa mi-o indrepte cineva, dar sa o faca bine,nu doar sa para ca seamana cu forma pe care a avut-o initial?

Va multumesc si astept cateva sfaturi de la voi.

Adrian.

Ia legatura cu Claudiu .

El de fapt este vopsitor , .....unul pe care oricine de pe acest forum il va recomanda , dar banuiesc ca si pe parte de tinichigerie iti poate recomanda pe cineva de incredere .

Salut, eu am avut o problema asemanatoare, mi-am sifonat capota, nu era tare si am zis sa o repar, preturile pt care vroiau sa o repare erau de la 4,5 mil la 6,5 mil, ma cam grabeam si as fi facut-o cu 6,5, dar am zis sa caut la dezmembrari, o capota la aceeasi culoare, am gasit cu 2 mil, am mai platit 700k transportul ca a trimis-o de la timisoasa, nu era perfecta, adica era un pic mai veche decat a mea, cu lovituri de la pietricele, samd, ideea e ca nu era sifonata, si nu ma intreaba nimeni nimic, asa ca poate e mai bine sa faci acelasi lucru, e mult mai mare bataia de cap sa o repari, cred eu, si dupa cum ti-am zis, mai scump.