• Announcements

• Shpeedy

Accesare forum - CAPTCHA   10/20/2025

Buna ziua,  In ultima perioada toti ne-am confruntat cu o noua 'provocare' si anume introducerea unor CAPTCHA (prin BunkerWeb) la accesare forumului. Din pacate nu este o optiune introdusa de noi ci un upgrade realizat de catre colegii de la hosting, fara insa acordul nostru. Ne cerem scuze pentru toate neplacerile create si incercam ca in cel mai scurt timp sa inlaturam acest pas complet nenecesar.   Va multumim pentru intelegere, Echipa Volvo Club Romania

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

unnamed

volvo s60 diesel

6 posts in this topic

Buna seara,

As dori intai sa aduc
multumiri
echipei volvo-club si membrilor acestui forum.

Citesc de ceva zile acest forum si am ramas placut impresionat de calitatea si relevanta discutiilor.

_

Doresc sa achizitionez un
Volvo S60
model 2001-2005. Presupun ca nu sunt singurul care doreste acest lucru dar sper totusi ca mesajul meu sa nu fie deplasat. As dori sa fiu ajutat sa fac o alegere potrivita si sper sa existe cineva ce imi poata vinde masina dorita.

Va Multumesc Anticipat !

Salutare,

Ar fi bine sa dai si un buget de care dispui, pentru a primi oferte pe acest nivel.

Salut, depinde si de masina, dar cred ca undeva 5000-6000 si ceva.. depinde..

Salut

Inceara la rubrica oferte / cereri autoturisme de pe forum. poate gasesti o masina care sa-ti placa. Dar sincer sa fiu la pretul pe care vrei sa-l dai poate nu gasesti ( eventual negociezi la sange daca gasesti unul mai scump si care iti place ).