alecxica

760 '85 model american

6 posts in this topic

Are exact aceleasi date tehnice ca si cel pt piata europeana, singura diferenta fiind farurile copiate dupa modelul american (cadillac).

Si e al meu.

post-336-12877845736674_thumb.jpg

post-336-12877845746315_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wooohoooo !!! Super piesa ! Dar de ce-ai sters numerele ? Tot o sa ne vedem odata si-odata cu el, nu ? :occasion14:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am vazut ieri in Tg Mures un exemplar ca al tau avea ceva de genul MS 66 MMS sau MSS,nu stiu exact ,farurile la fel 4 stil american,piele interior si TD. Sa ai noroc de el!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sa-ti traiasca... :occasion14:...vad ca ai si un S60...ei...unul il tii mai de stil si unul mai de folosire....ca daca spune lumea ca esti prea banal apari cu cel mai vechi...iar daca zice ca e prea veche...apari cu cea noua...si ce sa mai zica.... :bounce:

Share this post


Link to post
Share on other sites

ÃŽl Å£in pt că pur ÅŸi simplu sunt îndrăgostit de maÅŸina asta, de design-ul ÅŸi de liniile ei ÅŸi mai ales de aspectul frontal, care, după părerea mea, ÅŸi rog aici posesorii de seria 700 model european să nu se supere, este o reuÅŸită stilistică, neexisând termen de comparaÅ£ie cu varianta cu faruri mari. ESTE PUR ÅžI SIMPLU FRUMOASÄ‚.

Acum sunt un pic amărât pt că "frumoasa mea" a fost un pic ÅŸifonată în lateral stânga spate. Socrul meu care merge acum mai mult cu ea a vrut să se măsoare cu o dubă Iveco cu benă în spate. Åži chiar dacă nu au fost chiar condiÅ£ii de egalitate (vis a vis de discuÅ£iile despre testele de impact), cred totuÅŸi că Volvo-ul meu a ieÅŸit câştigator.

ÃŽnchipuiÅ£i-vă Volvo 760 aÅŸezat perpendicular pe ÅŸosea, iar duba Iveco venind cu aproximativ 70 km/h, pt a frâna cam cu 10 m înainte, pt că atât au măsurat urmele de frânare. Impactul s-a produs la nivelul pasajului roată spate stânga, cuprinzând ÅŸi partea din spate a portierei.

ConsecinÅ£e: botul dubei Iveco total distrus, ambele faruri sparte, inclusiv capotă motor, trebuind înlocuit ÅŸi radiatorul ÅŸi nu mai ÅŸtiu. La Volvo, rupt mâner uÅŸă spate stânga ÅŸi infundat portieră în această zonă a mânerului ÅŸi o mică înfundătură a aripii spate, sub ÅŸtuÅ£ul de umplere a rezervorului.

Deocamdată nu am poze.

Share this post


Link to post
Share on other sites

A avut taica-meu unu exact ca asta madel american...si mie imi placea automat cu 2.3 turbo benzina da l-a vandut unui tip nu mai stiu de unde cu 50 mil acu 2 ani...da avea niste probleme pe la turbo si la clapeta de acceleratie...in fine avea peste 200 mii mile...ca bordu era in mile :P(era argintie...daca o vedeti sami spuneti si mie in ce judet a ajuns :D)

P.S.:tipu vroia sai bage faruri europene....nu stiu din ce cauza :D.....aaa....si era 740

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now