paunionutz

Alte masini, alte probleme!

5 posts in this topic

Cum unii dintre noi mai au si alte agregate prin curte, masina sotiei, amantei sau soacrei, a prietenului sau vecinului, m-am gandit sa punem intr-un topic problemele, ca poate s-a mai lovit unul altul de aceste probleme. Eu unul mi-am mai "bagat nasul" pe la alte masini, mai putin pe la motoare unde imi lipsesc notiuni.

Eu inca mai am un Mercedes 190 ( caroserie w201), pe care l-am demontat (l-am facut si la loc, nu va ganditi ca au ramas doar piese :))) in proportie de 90%, deci stiu cam tot ce se poate despre masina asta :D si w124 care este cam la fel.

Deci...sa vedem probleme si intrebari :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu vreau sa fiu gica contra, dar este un forum MONOMARCA, si asa ar trebui sa ramana. Pentru alte marci exista alte forumuri, dedicate lor. Nu cred ca pe vwforum gasim rezolvari la probleme de Volvo, nici macar in sectiunea lor de Cafenea.

Prefer sa raspunda si ceilalti moderatori tot aici si sa-si dea acordul sau dezacordul (urmat de inchiderea topicului) de dragul transparentei.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dacă, într-un topic oarecare, mai scrie câte unul câte ceva despre alte mărci, e de înţeles dar să faci un topic despre alte mărci pe un forum dedicat uneia singure e utopic. Un topic utopic... Desigur, nu e nimeni obligat să posteze aici, dar dacă lumea se apucă şi postează, se ajunge la un topic infinit, în care toate informaţiile sunt amestecate... ba te mai pomeneşti că-şi mai crează cont şi indivizi care au găsit subiectul la căutarea pe Google şi îşi imaginează că au dat peste rezolvarea a te-miri-ce problemă. După ce se adună tone de pagini sub formă de amalgam grotesc, din care nimeni nu mai înţelege nimic, sigur se va găsi cineva care să facă un topic specific, "Probleme comune la marca X", ca să se şi înţeleagă ceva, până la urmă.

Ce consider eu că s-ar putea face ar fi un topic de genul "Ce maşină mai conduceţi/deţineţi, pe lângă Volvo?", eventual sub formă de sondaj... ;D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Am inteles. Topicul era menit sa-i ajute pe altii si nu pe mine personal, pentru ca Mercedesul 190 nu mai are secrete pentru mine, ca sa pot cere informatii aici. Va rog sa inchideti topicul, pentru a nu crea discutii.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Done, mulţumim pentru înţelegere! ;D

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.