danutttz

Problema la plutitor....?

3 posts in this topic

Buna seara dragi volvisti....Am si eu o intrebare la voi care aveti indicator de benzina la fel ca al meu .....am atasat foto...masina mea motor 1855 t4 imi indica benzina numai aiurea.....din ce cauza???...eu cand am luato nu imi indica nimic am desfacut pompa de benzina si ambalaju in care era pusa .....am constatat ca aceea cutie de plastic din rezervor era rupta si plutitoru si pompa stateau cazute in rezervor.....am scos tot ala l-am lipit cu letconu toata carcasa de plastic ....acesta fiind un plastic gros am reusit sa il lipesc la cald prin multe puncte....sa lipit perfect......sa zicem ca bag benzina de 50 Ron ...imi scrie Range 110 km....bun...ma sui merg 1 km imi scrie range 80 km .....mai merg imi scrie range 100...mai merg inca 500 de metri imi scrie range 75.....se aprinde becu licare ......apoi ma opresc ...opresc si motoru si cand pornesc scrie iar range 100... dar scade imediat dupa 100 de mt.....Asa va face si voua????? urat ca nu am ac care sa imi indice cate benzina mai am.....si nu mai pun ca acest calculator tampit scade din 5 in 5 km adica scrie 90 apoi scrie direct 85........e foarte enervanta treaba si chiar nu cred ca e de la plutitor......de la 45 de km in jos imi scrie normal din 5 in 5 ...adica nu scade nu mai creste .....ce poate fii??? sau daca pun de 2 milioane benzina imi arata perfect pana mai am 100 de km apoi incepe sa inebuneasca ......daca era plutitoru de vina facea tot timpu....asa sunt ele facute adica cand baltacaie benzina in rezervor sa faca si ala pe loc asa.????sau chiar am eu o problema?????

Si inca o chestie cum vad daca e infundat returu de la benzina?? din rezervor ies 2 furtune unu albastru unu rosu cum pot vedea daca e infundat returu care dintre ele e returu??? nu stiu sigur daca erau albastru si rosu ca au trecut aproape 2 ani de cand am lipit aia.....si pompa mea se aude tare cand pornesc motoru se aude si afara si in interioru masini.....face zzzzzzzzzzzzzzzz mereu sa fie ceva eu nu cred unii ziceau ca e pe duca dar de 2 ani nu am avut probleme......multumesc astept cat mai multe raspunsuri stiu ca am scris un roman dar cu cat mai multe detalii cu atat mai bine cred eu:))

post-771-0-28165000-1317738433_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

si eu am avut o problema cu plutitorul, dar la mine era desprins un fir de la pompa si imi arata la bord ca n am benzina , indiferent de cat puneam...parerea mea e sa incerci sa vezi o pompa second, daca nu poti sa ti pemiti una noua.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now