• Announcements

• Shpeedy

Accesare forum - CAPTCHA   10/20/2025

Buna ziua,  In ultima perioada toti ne-am confruntat cu o noua 'provocare' si anume introducerea unor CAPTCHA (prin BunkerWeb) la accesare forumului. Din pacate nu este o optiune introdusa de noi ci un upgrade realizat de catre colegii de la hosting, fara insa acordul nostru. Ne cerem scuze pentru toate neplacerile create si incercam ca in cel mai scurt timp sa inlaturam acest pas complet nenecesar.   Va multumim pentru intelegere, Echipa Volvo Club Romania

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Godfather

Propunere

6 posts in this topic

Eu..vand masini Volvo (culmea)

Prin mana mea trec o serie de potentiali clienti interesati de masini rulate carora nu am ce sa le ofer din parcul firmei noi avand masini SH relativ noi, etc etc

Pot da o mana de ajutor celor ce doresc sa vanda/cumpere autoturisme rulate.

Va sugerez sa-mi dati mailuri cu:

- fisa comerciala a masinii: model/motorizare/dotari, an fabricatie, stare actuala etc

- poze cat mai edificatoare: fata / spate/ diagonala stanga/dreapta, interior

- mentiuni logistice: nr proprietari / actual propretar este persoana fizica/juridica

- pret

- Fisa tehnica eventuale discrepante: zgariata, lovita, probleme tehnice

Am sa creez o baza de date si in masura in care identific clienti realmente interesati am sa-i redirectionez catre voi

Best,

Horia

Multumim !  :notworthy:

Buna,Horia! Poate ma ajuti sa "pasez",vand si eu un Volvo.Exceptional as spune eu din toate p d v.E vorba de singurul 780 care se afla in RO.E de culoare gri exterior,albastru si negru la interior,echipat cu motor de 2400 Turbo intercooler,scoate 110 CP,crede-ma ii face pe toti.Toate optiunile sunt functionale,aici vb de geam el. oglinzi si trapa el.Lumini la bord,AC.scaune electrice.

Are toate taxele la zi,propietar,mai am si o gramada de piase.E bijuterie,ce mai.Cei de pe site mai oldies :))) decat mine stiu despre ce vb

Pe curand.

O sa-ti trimit si poze pe o adresa de mail sau chiar pe forum o sa le postez dca reusesc

Pe mine m-ar interesa. As vrea sa o vad. Cauta-ma la 0766771333 sau 021-2239712 Alex

SALUT ,  am si eu un v40 , din 1999/12 . E verde , are in acest moment 156mii km , adus din Germania la 149 mii , e dotat cu 8 airbage ( sips , whips , latarale ) .... tapiserie piele/textil , are jenti model 2004 ( 15" Vogon ) , 2 seturi de cauciucuri vara/iarna . I-am schibat kit distributie curea Gates , rola si intinzator INA , schimbat Variator VVT ( de la Alex nou nout ) , ulei Castrol 5w30 , bujii Champion EON2 noi , filtru aer K&N sport , filtru polen MAnn , filtru benzina , filtru ulei Mann .  Are directia facuta in decembrie , inmatriculata , verificata jocuri , are oglinzi electrice , scaun reglabil sofer si pasager in jde mii de feluri , volan reglabil pe inaltime , un Cd-player Clarion montat de mine , am montat boxe pe spate (nu avea) , am montat o alarma Maat pe cheia masini (merge direct cu telecomanda originala) , am 2 chei cu telecomanda .... Masina arata impecabil , cu exceptia a niste puncte de vopsea sarita in botul masinii , probabil de la pietre pe autostrada , trimit si poze daca se cer ! Anvelope 4 buc 195/55/15 vara si 185/65/15 iarna ! Rotile echilibrate sapt trecuta ! Pt alte detalii .... raspund fara ezitare ! Masina e pasiunea mea si am grija de ea , daca iau in jur de 8mii de euro o dau (e inmatriculata in noiembrie , cu toate cele ) ! Sunt fan , deci tot cu Volvo raman !