• Announcements

• Shpeedy

Accesare forum - CAPTCHA   10/20/2025

Buna ziua,  In ultima perioada toti ne-am confruntat cu o noua 'provocare' si anume introducerea unor CAPTCHA (prin BunkerWeb) la accesare forumului. Din pacate nu este o optiune introdusa de noi ci un upgrade realizat de catre colegii de la hosting, fara insa acordul nostru. Ne cerem scuze pentru toate neplacerile create si incercam ca in cel mai scurt timp sa inlaturam acest pas complet nenecesar.   Va multumim pentru intelegere, Echipa Volvo Club Romania
Midnight Caller

Dispar benzinariile din Bucuresti

3 posts in this topic

Dragi baieti si fete, fiind eu azi cu beculetzul de benzina aprins si masina nemiscata din 3 Ian... zic eu sa bag niste combustibil. Zis si facut, ma sui in masina, si dau bice pana la benzinaria de langa mine (din zona Statuia Aviatorilor - Restaurant Doina). Mai ales ca trebuia sa-mi iau si tigari...

Dau semnal dreapta si... stupoare, ciuciu benzinarie  :banghead: ! Nema pompe, nema lumina, numa' fieru' mai ramasese din statie. Am dat urechile pe spate si m-am dus acasa cu speranta ca la urmatorul drum spre benzinarie nu va trebui sa chem un prieten (sa stea in masina cat ma duc cu canistra)  :sad2:

Atentie doritorilor, am inteles ca au desfiintat si statia de vis-a-vis de liceul Caragiale... Sau o renoveaza, asta inca nu sunt sigur.

Alex,

Daca nu stiai, benzinaria de la Doina a fost amplasata, la inceputuri, exclusiv pt. masinile Ambasadei URSS. Acolo se gasea cea mai curata benzina din Bucuresti pana in 1990.

Prietenii stiu de ce !

P.S. Mai exista in prezent o benzinarie langa Ambasada SUA.

Te referi la Petrom-ul din spate de la InterContinental ?