• Announcements

• Shpeedy

Accesare forum - CAPTCHA   10/20/2025

Buna ziua,  In ultima perioada toti ne-am confruntat cu o noua 'provocare' si anume introducerea unor CAPTCHA (prin BunkerWeb) la accesare forumului. Din pacate nu este o optiune introdusa de noi ci un upgrade realizat de catre colegii de la hosting, fara insa acordul nostru. Ne cerem scuze pentru toate neplacerile create si incercam ca in cel mai scurt timp sa inlaturam acest pas complet nenecesar.   Va multumim pentru intelegere, Echipa Volvo Club Romania

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

buldog

Oglinzi volvo S60 S80 V70 1999 - 2004

6 posts in this topic

Sfat prietenesc . Nu va faceti cumparaturile la Carefour Chitila . In decurs de fix 1 an am ramas din nou fara oglinzi ( de data asta stantate oglinzile si cu antifurt montat pe rama de plastic ) . De asta daca mi-au rupt bratele de la oglinzi si au luat sticlele . In cele din urma cu ajutorul celor de la sectia 5 politie si cu putin mai mult noroc i-am prins pe faptasi . Si drept urmare am de vanzare 2 oglinzi ( bratul din plastic care vine pe usa + 1 motoras intreg + unul semi rupt + 2 sticle )

Preturile ar fi urmatoarele :

- brat stanga oglinda complet cu motoras si oglinda ( adica completa dar cu rama ciobita unde a fost antifurtul ) pret 300ron - brat drepta intreg , dar cu motorasu rupt si oglinda - 150 ron

- cele 2 oglinzi ( doar sticla ) la pretul de 250 ron ( sunt noi , oferite de casco impreuna cu bratele si motorasele de pe masina )

alexandru.moga@yahoo.com

0761.32.48.69

Ps . Pentru tot pachetu pretul este de 400 ron

Ps 2 . Nu trimit prin curierat .

Ps 3 . Pentru persoanele care vin sa le ridice personal direct din zona unde stau eu fac o reducere pentru drumu si timpul pierdut .

1 person likes this

Bratul de pe dreapta + cele 2 motoase s-au dat .

Mai ramane bratul stang ( capac intreg , doar bratul care se prinde de usa este rupt ) - 50 ron

Cele 2 sticle 240ron .

240 ron = 2 oglinzi volvo S60 / v70 / s80 1999 - 2000 - 2001 - 2002 - 2003 - 2004 pana la jumatatea anului 2004 !

Pentru ridicari personale fac o reducere .

parca m-as baga

0761.32.48.69 este nr meu , astept cu mare placere .

Pretul este de 200 ron pentru cine vine pana la mine sa le ia .