• Announcements

• Shpeedy

Accesare forum - CAPTCHA   10/20/2025

Buna ziua,  In ultima perioada toti ne-am confruntat cu o noua 'provocare' si anume introducerea unor CAPTCHA (prin BunkerWeb) la accesare forumului. Din pacate nu este o optiune introdusa de noi ci un upgrade realizat de catre colegii de la hosting, fara insa acordul nostru. Ne cerem scuze pentru toate neplacerile create si incercam ca in cel mai scurt timp sa inlaturam acest pas complet nenecesar.   Va multumim pentru intelegere, Echipa Volvo Club Romania

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

danutttz

Vand macbook apple A1278

7 posts in this topic

Laptopul se prezinta intr-o stare impecabila..atat estetic cat si functional....

proc intel core 2 duo 2.4 ghz

2gb DDR3

160Gb HDD

display 13.3" LED

VIDEO DEDICATA Nvidia Geforce 9400

webcam

wifi

bluetooth

usb

DVDRW etc....

Bateria tine 6 ore in macOs si 3 ore in windows 7

Doar cashh rog maxima seriozitate

Specificatii:

Tip Procesor: Intel Core2 Duo Frecventa: 2.40 GHz Memorie RAM: 2048 MB Tip memorie: DDR3 Diagona LCD: 13.3 Capacitate: 160 GB

Pret 2200 ron 0786748538

Memorie ram 4 GB nu 2 rectific....

post-771-0-58247400-1330910175_thumb.jpg

post-771-0-58247400-1330910175_thumb.jpg

Deci nu este macbook , este macbook pro , si 2 la mana te rog te rog posteaza serial numberul , astfel incat viitorul cumparator sa stie daca ceste sau nu furat .

Serialul ori il citesti de pe spatele laptopului , ori se intra ins istemul de operare mac osX , se da click pe marul de sus stanga , dupa care about this mac , si in fereastra nou aparuta dublu click pe versiune

post-66-0-08035400-1330932725_thumb.jpg

post-66-0-08035400-1330932725_thumb.jpg

ok am sa scriu mai pe seara serialul momentan e la cineva care ia instalat windows 7:)

Serialul este scris pe spatele laptopului , deasemenea trebuie sa specifici daca are sau nu discurile de sistem , cele care au venit 1 data cu achizitionarea mac-ului .

Fara ele o noua reinstalare de sistem este aproape imposibila daca nu se achizitioneaza un sistem de operare retail .

discurile le am......laptopu a fost lasat la mine pentru niste bani e trimis de 3 luni din anglia .....deci nu bag mana in fok ca e luat din magazin.....avand in vedere persoana care la lasat......

@danutttz, o mai zguduim mult ? Postezi serialul laptop-ului sau inchidem topicul ?

discurile le am......laptopu a fost lasat la mine pentru niste bani e trimis de 3 luni din anglia .....deci nu bag mana in fok ca e luat din magazin.....avand in vedere persoana care la lasat......