Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

agr350r

Articole Pentru Intretinere Si Curatare Auto

5 posts in this topic

Stim cu toti in ce masura avem grija de masinile noastre, cum le intretinem si le mentinem sanatoase si frumoase. De aceea mi-am permis sa deschid acest topic pentru a ne mentine fiarele din punct de vedere estetic atat interior cat si exterior. Asadar, am pe un prieten care si-a deschis o fabricuta undeva prin tara pentru producerea si comercializarea articolelor pentru intretinere si curatare auto. Produsele sunt BIO, nu contin acizi, soda, dero, metanol sau clor!

Voi enumara produsele mai jos cu specificatie pentru fiecare in parte la ce este intrebuintat:

01. Soluţie pentru spălare parbrize la PET de 2l/3l si 5 litrii.....

Produsul se utilizează pentru spălarea parbrizelor de maşini, se poate utiliza şi pentru curăţarea şi degresarea altor suprafeţe din sticlă: geamuri, vitrine, obiecte din sticlă, etc. Curăţă resturile de insecte şi alte murdării. Nu atacă cauciucul ştergătoarelor şi vopseaua autovehiculului. Nu conţine metanol!

PRETURI:

- PET 2 litrii - 4,50 lei

- PET 3 litrii - 6,00 lei

- PET 5 litrii - 7,00 lei

02. Apa dedurizata la PET de 1l/2l/3l/ si 5litrii.....

PRETURI:

- PET 1 litru - 3,50 lei

- PET 2 litrii - 4,00 lei

- PET 3 litrii - 5,00 lei

- PET 5 litrii - 5,50 lei

03. Ceara lichida pentru protectie si lustruire caroserii auto la PE de 0,5 litrii.....

Este un produs special formulat pentru protecţie şi lustruire caroserii auto de durata. Produsul are şi o acţiune antistatică asupra prafului, protejează împotriva detergenţilor, a sării şi a factorilor atmosferici. Datorită compoziţiei, după aplicare ceara asigură un filtru UV, ce protejează lacul şi vopseaua împotriva radiaţiilor solare.

PRETURI:

- PE 0,5 litrii - 10,00 lei

04. Degresant auto la PE de 0,5 litrii.....

Este un produs pentru spălarea suprafetelor de orice tip. Soluţia curăţă şi degresează eficient uleiuri, grăsimi, fum, praf, insecte şi alte murdării. Produsul nu contine soda!

PRETURI:

- PE 0,5 litrii - 10,50 lei

05. Sampon auto la PE de 0,5 litrii.....

Este un produs pentru spălarea suprafetelor de orice tip. Soluţia curăţă şi degresează eficient uleiuri, grăsimi, fum, praf, insecte şi alte murdării. Produsul nu contine soda!

PRETURI:

- PE 0,5 litrii - 7,50 lei

06. Sampon cu ceara la PE de 0,5 litrii.....

Şampon concentrat extrem de eficient, pentru curaţarea mizeriei şi impurităţilor de insecte şi păsări. Conţinutul cu ceară naturală "carnauba" obţinut din palmierii brazilieni, asigură luciu pentru orice tip de vopsea şi protejează împotriva zgârieturilor minore.

PRETURI:

- PE 0,5 litrii - 8,00 lei

07. Solutie antiaburire la PE de 0,5 litrii.....

Este un produs cu formulă specială destinată protecţiei la aburire a parbrizului automobilelor. Se poate folosi şi la protecţie la aburire pentru oglinzi, căşti şi ochelarii motocicliştilor. Previne aburirea geamurilor şi a condensului pe parcursul câtorva săptămâni.

PRETURI:

- PE 0,5 litrii - 15,00 lei

08. Solutie antiinsecte la PE de 0,5 litrii.....

Produs special pentru îndepărtarea uşoară şi eficace a murdăriei greu de îndepărtat. Curăţă urme de insecte moarte sau frunze de pe parbriz, faruri şi caroserie. Este inofensiv pentru lac, cauciuc şi plastic.

PRETURI:

- PE 0,5 litrii - 9,00 lei

09. Solutie antipicaturi la PE de 0,5 litrii.....

Facilitează scurgerea apei de pe parbriz si caroserii auto fară probleme la viteze mai mari de 50 km/h., evită pătarea caroseriei de la ploaie.

PRETURI:

- PE 0,5 litrii - 8,50 lei

10. Solutie pentru curatat geamuri la PE de 0,5 litrii.....

Produsul curaţă rapid fără să lase urme praful şi depunerile de nicotină de pe suprafeţe fine (sticlă, caroserie, plastic, inox, suprafeţe cromate, vinilin şi altele). Spală perfect murdăria.

PRETURI:

- PE 0,5 litrii - 11,50 lei

11. Solutie pentru curatat jante auto la PE de 0,5 litrii.....

Produsul indepărtează eficient orice murdărie de pe jenţile şi capacele roţilor. Pachetul special de inhibitori anticorozivi asigură o securitate deplină la utilizarea produsului, în special la spălarea jenţilor din aluminiu.

PRETURI:

- PE 0,5 litrii - 11,50 lei

12. Solutie pentru curatat motoare auto la PE de 0,5 litrii.....

Produs extrem de eficient pentru curăţarea motorului, sculelor, pardoselilor şi a altor suprafeţe. Compoziţia sa specială conţine un mix ecologic de substanţe puternice de curăţare.

PRETURI:

- PE 0,5 litrii - 12,50 lei

13. Solutie pentru curatat piele la PE de 0,5 litrii.....

Produsul este folosit la curăţarea şi lustruirea tuturor tipurilor de piele, furnir, si textile din interiorului autovehicolelor.

PRETURI:

- PE 0,5 litrii - 9,00 lei

14. Solutie pentru curatarea si lustruirea interiorului auto la PE de 0,5 litrii.....

Produsul este folosit la curăţarea şi lustruirea interiorului autovehicolelor, bordului auto, pieselor din plastic, imitaţii din piele sau linoleum. Curăţă şi lustruieşte suprafeţe vopsite si emailate.

PRETURI:

- PE 0,5 litrii - 10,50 lei

15. Solutie pentru curatat tapiteria auto la PE de 0,5 litrii.....

Produs special formulat pentru curăţarea tapiţeriei auto, improspătează culorile ţesăturilor oferindu-le un aspect de nou. Elimină mirosurile neplăcute.

PRETURI:

- PE 0,5 litrii - 9,00 lei

16. Solutie pentru protectia anvelopelor auto la PE de 0,5 litrii.....

Produs revoluţionar pentru lustruirea şi protecţia cauciucului împotriva crăpării şi îmbătrânirii premature. Acest produs nu are în compoziţie solvenţi sau uleiuri care să înnegrească anvelopele ci conţine un amestec de silicon cu polimeri care rezistă la ploaie şi spălare şi fac ca anvelopele să pară noi.

PRETURI:

- PE 0,5 litrii - 19,50 lei

17. Spuma activa la PE de 0,5 litrii.....

Produs de calitate superioară foarte concentrat şi cu acţiune puternică. Îndepartează murdăria de orice natură de pe camioane, cisterne, prelate şi autoturisme. Spală suprafeţe mari intr-un timp foarte scurt. Conţine substanţe anticorozive şi datorită acestui lucru poate fi aplicat pe orice tip de suprafaţă. Nu contine soda !

PRETURI:

- PE 0,5 litrii - 15,00 lei

PE - recipient polietilena

PET - recipient plastic

Produsele care necesită fişe tehnice de securitate, (detergenţi, soluţii) vin însoţite de acestea

Preturile sunt exprimate in LEI si contin TVA. Transportul va insemna 10% din valoarea produselor comandate pentru BUCURESTI iar pentru alte orase se va mai adauga taxa de curierat sau posta (la alegerea clientului)!

Pentru mai multe detalii, pareri si nelamuriri putem folosii acest topic sau ma puteti contacta la numarul de telefon 0720104498, mail: dan.androne@gmail.com sau YM: agr350r! Momentan astept doritori ca in aceste zile sa pot face un cont in care sa puteti aloca suma pentru produsele dorite!

post-695-0-81614700-1338114903_thumb.jpg

post-695-0-06279800-1338114907_thumb.jpg

post-695-0-81614700-1338114903_thumb.jpg

post-695-0-06279800-1338114907_thumb.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Salut! Mi-ar trebuii o solutie pentru intretinerea pielii .Cum intru in posesia ei?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Poti sa imi aduci maine la intalnire un degresant?

Share this post


Link to post
Share on other sites

La o cantitate mai mare de produse le pot distribui la fiecare. Nu le am personal acasa! Daca doriti aceste produse pot vorbii sa imi trimita prin posta, dar pretul va fi putin mai mare datorita transportului!

Vali, am sunat si nu era in bucuresti, era in ploiesti la fabrica! Daca il vrei, ii spun sa il trimita si ti-l inmanez cand ne vedem! :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu mai este activ anuntul, poate fi sters!

Multumesc! :smile:

Closed!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.