g.andrei

PROBLEMA ALIMENTARE?

5 posts in this topic

In primul rand vreau sa ii salut pe toti posesorii acestor minunate masini,sa le urez drumuri bune si cat mai multi km fara probleme.

Am un V40 TD din 98 motor renault 90 cp. ieri dupa 17-18 km parcursi fara nici o problema am oprit intr-un peco (cumparat rovineta beut o cafea....) 5 min toata treaba ma urc in masina pornesc motorul fara probleme aprind farurile semnalizez stanga si dupa toate astea cateva fluctuatii mici la relanti si se opreste motorul. dau la automat 5-6 secunde dar fara nici un semn de pornire ca si cum nu ar avea motorina,mai incerc o data nimic. cobor deschid capota si apas de 4 ori pompa de amorsare cea de pe filtru dau cheie si porneste la sfert de cheie tot asa cu relantiul instabil pt cateva secunde, plec mai departe fara nici o problema motorul tragea bine ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic. treaba asta am mai patito si acum 2 saptamani. cei care au mai intampinat astfel de probleme ii rog sa ma ajute. masina trage bine si degeaba o duc la mecanici ca toti imi zic sa ma intorc cu ceva concret nu sa le duc o masina care functioneaza bine. multumesc mult

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ai vreun furtun fisurat si pierzi presiune.

Share this post


Link to post
Share on other sites

asa brusc in 5 min nu porneste dar lasata de seara pana dimineata nu are nimic. sa nu fie ceva infundat si sa nu poata trage motorina?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sau poate garnitura de la filtrul de motorina! Ai umblat la filtru recent?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nu. are vreo 8000 km de cand ii schimbat

Edited by g.andrei

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now