Sign in to follow this  
Followers 0
g.andrei

PROBLEME ALIMENTARE

2 posts in this topic

Salutare tuturor! as dori sa aflu unde se pot repara verifica pompele de injectie lucas.

Prima pompa sa defectat acum 3 luni mai exact s-a spart membrana la corectorul pt turbo, negasind acea piesa am cumparat alta pompa de la colegul nostru Ciprian am montat pompa,totul ok cam 400 de km dupa care a inceput sa nu mai porneasca dimineata numai dupa 2-3 incercari era ca si fara motorina. am incercat sa o parcher cu fata in jos... numai rasturnata nu a fost degeaba,am montat si supapa unisens inlocuit toate furtunele,nimic. Am schimbat bujii verificat injectoare am inlocuiit supapele de retinere (cele de acolo unde se infileteaza conductele), schimbat filtru verificate comductele de la filtru la rezervor,curatat sorbul. toate astea fara rezultat. Am vb cu Ciprian mi-a trimis alta pompa si din acea zi surprija masina a inceput sa porneasca fara probleme. dupa o saptamana i-am trimis pompa inapoi. Masina a functionat bine timp de o luna dupa care tot aceleasi simtome in rest fumctioneaza bine nu scoate gram de fum chiar daca schimb vitezele peste 3000 , am facut un drum de bucuresti cu autostrada....oras si masina incarcata a iesit un consum de 50l la 850 de km. in concluzie am cheltuit vreo 14 milioane si masina tot nu porneste. va cer ajutorul , sfatul pt ca m-am saturat de mecanici de 2 lei care sa imi zica ca ii o masina veche ca nu au bancuri de proba...masina asta ii un dezastru nu ii pot face diagnoza..... dupa spusele lor. pe aici prin mures cluj nu am gasit un singurmecanic mai in varsta care sa nu imi zica ca ei nu repara numai pompe bosh si injectoare comon rail.

Share this post


Link to post
Share on other sites

salut , ai incercat sa verifici releul de la bujiile incandescente ? :glasses9:

i-ti spun din proprie experienta . o luna am tot bajbait pe la mecanici : schimba furtune , schimba pompa , schimba bujii ............la final de tot un nene care a fost candva mecanic la autoba mi-a zis schimba ba releul de la bujii.

zis si facut , ca mai aveam doar ala de schimbat si masina . deci am schimbat releul dupa ce in prealabil l-am verificat cu un bec si sa vezi surpriza

porneste la sfert de cheie si afara sant minus 5 grade

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0