• Announcements

• Shpeedy

Accesare forum - CAPTCHA   10/20/2025

Buna ziua,  In ultima perioada toti ne-am confruntat cu o noua 'provocare' si anume introducerea unor CAPTCHA (prin BunkerWeb) la accesare forumului. Din pacate nu este o optiune introdusa de noi ci un upgrade realizat de catre colegii de la hosting, fara insa acordul nostru. Ne cerem scuze pentru toate neplacerile create si incercam ca in cel mai scurt timp sa inlaturam acest pas complet nenecesar.   Va multumim pentru intelegere, Echipa Volvo Club Romania

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

mateit

Vand Volvo XC70 2001

8 posts in this topic

105000km; 5800 euro pret usor negociabil si/sau bonus GPS Smailo HD (full Europe) 7inch; Interior piele impecabil; cutie automata; program iarna; 2.4T benzina (9% extraurban; 12% urban) 200CP; 4x4 ; dispozitiv antidemaraj electric, ESP, DTS, geamuri electrice; inchidere centralizată; jante de aliaj + cauciucuri M+S (vechime: 1an); amortizoare usor slabite; gri metalizat; climatizare bi-zona + spate + portbagaj; regulator de viteză; scaune fata încălzite electric; ITP 2013; grilaj metalic despartitor; parcata in garaj in cea mai mare parte a timpului;

Voi posta in cateva zile si alte poze, inclusiv interior.

post-4981-0-48393000-1355173152_thumb.jp

post-4981-0-59398300-1355173121_thumb.jp

post-4981-0-59398300-1355173121_thumb.jp

post-4981-0-48393000-1355173152_thumb.jp

2.4t, 4x4, automata, 200 hp, iarna...consum 12% in Bucuresti? Buna gluma asta :hello2: . Totusi suntem pe un forum Volvo si mai stim si noi cate ceva despre cat consuma masinile astea :downtown:

1 person likes this

Iar masina nu se numeste XC70 ci V70 XC (Cross Country), XC70-ul a aparut in 2003 si are Haldex, hai sa nu vindem castraveti la gradinari .

Eu va spun cum o stiam eu. Daca e cu ceva litere in plus sau in minus ma inchin in fata cunostintelor voastre; nu are legatura cu castravetii sau gradinarii, ci doar cu lipsa mea de experiente/cunostine in acest domeniu. Imi cer scuze.

Cat despre consum nu este gluma cam atat mi-a iesit atat mie, cat si unchiului meu (de la care am luat-o) la un mers linistit, de zi cu zi - va voi comunica si pt aceasta iarna, imediat ce il voi avea. Ce sa zic, experientele sunt variate, dar a mea este exact asta :smile:.

Eu va spun cum o stiam eu. Daca e cu ceva litere in plus sau in minus ma inchin in fata cunostintelor voastre; nu are legatura cu castravetii sau gradinarii, ci doar cu lipsa mea de experiente/cunostine in acest domeniu. Imi cer scuze.

Cat despre consum nu este gluma cam atat mi-a iesit atat mie, cat si unchiului meu (de la care am luat-o) la un mers linistit, de zi cu zi - va voi comunica si pt aceasta iarna, imediat ce il voi avea. Ce sa zic, experientele sunt variate, dar a mea este exact asta :smile:.