• Announcements

• Shpeedy

Accesare forum - CAPTCHA   10/20/2025

Buna ziua,  In ultima perioada toti ne-am confruntat cu o noua 'provocare' si anume introducerea unor CAPTCHA (prin BunkerWeb) la accesare forumului. Din pacate nu este o optiune introdusa de noi ci un upgrade realizat de catre colegii de la hosting, fara insa acordul nostru. Ne cerem scuze pentru toate neplacerile create si incercam ca in cel mai scurt timp sa inlaturam acest pas complet nenecesar.   Va multumim pentru intelegere, Echipa Volvo Club Romania

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Shogun

Capac/aparatoare plastic oglinda stanga - V50

4 posts in this topic

Va salut,

Am nevoie de capacul / aparatoarea de plastic de la oglinda din stanga (partea soferului).

Am lasat masina in custodie la firma care mi-a intermediat actele si inmatricularea masinii si cand m-am dus sa o iau inapoi, m-am trezit ca oglinda din dreapta a fost lovita si capacul spart in bucatele. Am incercat pe net, insa n-am gasit decat un singur site si ala scandinav, iar pretul era pe masura nivelului de trai din Suedia/Norvegia.

Mentionez ca oglinda este cu semnalizare incorporata.

Am incercat atat la Ciprian, cat si la Ionut, insa nu au. Ciprian are masini pana-n 2004, iar Ionut nu a avut la dezmembrat modelul asta.

Datele masinii mele sunt:

Model: V50

An fabricatie : 2007

Motorizare: 2.0l / 100 KW (136 CP)

Serie de sasiu: YV1MW755172315707

Astept ofertele/parerile/sugestiile/raspunsurile voastre.

Va multumesc anticipat.

Daca nu o vrei SH, ci noua, la mine e undeva la 400-500RON gata vopsit la culoare

Daca nu o vrei SH, ci noua, la mine e undeva la 400-500RON gata vopsit la culoare

111Eur + TVA + shipping e cu MULT peste 450RON :)

Nu, de SH nu ma apuc...