Swift

Probleme soft

3 posts in this topic

Imi cer scuze ca postez din nou am cautat pe aici topicuri dar n-am gasit , sunt mai nou in ale volvo-ului il am doar de o luna.

Doua probleme am : cateodata cand pornesc ( nu tot timpul , aleator ) imi apare pe bord mesajul : time for regular service am cautat aici da nu am gasit cum se face si la modelul s60 din 2001, doar la alte modele.

A doua problema ar fi in timpul mersului cand vreau sa o acelerez in treapta a 2-a mai puternic imi apar engine service requierd din nou un mesaj care nu apare tot timpul cand o turez mai puternic. mentionez ca serviceul ar trebui facut undeva peste 10 mii si motorul merge bine ( nu am probleme pornire , sunete , batai , de genul asta )

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ciudata treaba cu "time for regular service". Din cate stiam eu, la modelul pana in 2004 doar se aprinde un bec cu "service" in bord fara mesaj pe computerul de bord si oricum ar trebui sa apara de fiecare data cand pornesti motorul. Si apare pentru ca nu a fost resetat la timp, dar oricum nu stiu de ce apare aleator, pentru ca ar trebui sa apara tot timpul.

Pentru cealalta problema, trebuie sa ne spui si ce motorizare ai

1 person likes this

Share this post


Link to post
Share on other sites

2.4 d5 model 2001 imi apare scris pe computer .

Edited by Swift

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now