• Announcements

• Shpeedy

Accesare forum - CAPTCHA   10/20/2025

Buna ziua,  In ultima perioada toti ne-am confruntat cu o noua 'provocare' si anume introducerea unor CAPTCHA (prin BunkerWeb) la accesare forumului. Din pacate nu este o optiune introdusa de noi ci un upgrade realizat de catre colegii de la hosting, fara insa acordul nostru. Ne cerem scuze pentru toate neplacerile create si incercam ca in cel mai scurt timp sa inlaturam acest pas complet nenecesar.   Va multumim pentru intelegere, Echipa Volvo Club Romania

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

crbbc

Cumpar CEM Volvo V50 1.6D an 2007

6 posts in this topic

Cumpar CEM cu seria 31327215 pentru un Volvo V50, an :2007, motor 1.6D.

Cu stima

Daca il doresti nou, ti-l pot oferi la 3600RON, in 3-5 zile lucratoare, cu avans 50%

Da mai multe detalii, ce s-a intamplat si cine ti-a zis ca-ti trebuie CEM, ca poate se repara!

Cod eroare 3A00 . Dupa multe verificari si resoftare la Volvo Iasi s-a ajuns la concluzia ca CEM-ul este defect . S-a pus un CEM dupa alta masina si masina functioneaza normal . Initial masina a intrat in limitare si motorul functiona cu interuperi iar ciclic se oprea . Indicatorul de motorina din ceasuri ramanea pe zero , nu mergea nici aerul conditionat iar display-ul multifunctional era si ziua si noaptea pe negru si scrisul pe alb . Orice recomandari idei sunt binevenite . Multumesc .

Am vorbit eu cu Bogdan G si a spus ca nu poate sa-si dea cu parerea pana nu desface CEM-ul sa vada ce este in el, insa are nevoie si de masina! Asa ca cel mai bine ia legatura cu el si poate rezolvi ceva

1 person likes this

CEM-3A00 nu are nici o legatura cu CEM-ul, aceasta eroare confirma ca softul motor este modificat, probabil ai DPF OFF iar problemele cu motorul tot de acolo sunt . Celelalte probleme sunt fie de la apa in CEM fie de la contacte oxidate.