Posted 30 Dec 2006 · Report post De la Volvo mi-am cumparat un set de proiectoare aditionale. Masina fiind deja preechipata pt. montarea lor, montajul s-a efectuat foarte repede.Kitul este complet cu buton pentru aprinderea lor chiar si cu burghiu pentru a da gauri unde se monteaza in bara.Functioneaza numai pe faza lunga si sint si estetice, depinde acum si pe ce masina de monteaza.Sint foarte utile la drum lung noaptea si in conditii meteo dificile mai putin cind e ceata unde mai mult te incurca daca le aprinzi.Pret 400euro setul asta in 2002. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 2 Jan 2007 · Report post cam multisor 400 eur... include si montajul? chiar ma uitam zilele trecute prin magazine dupa un set dar n-am gasit nimic "frumos"... si inca ceva: sunt din cele care se pot monta si demonta cand ai nevoie?M. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 3 Jan 2007 · Report post Da stiu, cam multisor dar sint luate de la Volvo Buc. sint originale cu embelma Volvo pe mijlocul sticlei.In alta parte s-ar putea sa le gasesti mai ieftine, dar nu am stat sa caut.Montajul am preferat sa il fac la un prieten care se ocupa cu asa ceva, la volvo este contra cost.NU se demonteaza/monteaza cind ai nevoie, in schimb au 2 capace de protectie din plastic negru, cum se vede si in ultima poza. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 3 Jan 2007 · Report post mercic de raspuns. am tot cautat prin Vadis si nu am gasit nimic. se poate un cod, ceva?M. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 3 Jan 2007 · Report post In proforma nu scrie decit denumirea romana/engleza spot lamp.Daca gasesc ceva postez aici.AM mai gasit niste poze pe net, dar atit. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 3 Jan 2007 · Report post Am gasit despre ce e vorba, intr-un catalog de accesorii pe care il aveam prin casa"Alpha 175" 2 bucati cod 9166 090-2+ Fitting bulb H3 2 bucati cod 944 265-8+ Cover (opaque) 2 bucati cod 9166 091-0Sper ca astea sa fie codurileNumai bine ! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 4 Jan 2007 · Report post Alte poze gasite pe net. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 4 Jan 2007 · Report post tu ai ceva cu mine? sti ca-mi place si d-aia ma chinui? acum dupa sarbatori ma bagi la cheltuieli.... M. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 4 Jan 2007 · Report post Dar ce ma mai chinui sa gasesc una cu modelul tau...Mai am o poza cu modelul tau dar sint supradimensionate proiectoarele...sint 3 unul linga altul ...si mari rau... Share this post Link to post Share on other sites
Posted 4 Jan 2007 · Report post A cautat cineva codurile pe care le-am postat ? Hai baieti, ca poze gasim peste tot Share this post Link to post Share on other sites
Posted 4 Jan 2007 · Report post cel rosu este modelul meu.... si acolo sunt 3 si nu-i sta rau de loc...M. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 4 Jan 2007 · Report post hmmm.... super frumos. vreau si euuuuuuuuuuuuu................... M. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 4 Jan 2007 · Report post cel rosu este modelul meu.... si acolo sunt 3 si nu-i sta rau de loc...Bine nenea, si cu racirea ce mai faci ? Ca-ti ocupa proiectoarele alea 80% din gura de admisie pentru radiator ! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 5 Jan 2007 · Report post Cind merge le da jos....si cind sta le pune la loc.Asta cred ca e motivul intrebarii lui Mihai, daca se demonteaza usor.... Uite o discutie aici:http://forums.swedespeed.com/zerothread?id=18292&page=1 Share this post Link to post Share on other sites
Posted 8 Jan 2007 · Report post Atasat.Additional lamps.pdf Share this post Link to post Share on other sites
Posted 8 Jan 2007 · Report post ok. am citit , gandit, visat... si cand ajung dimineata la masina tot fara proiectoare... multumesc celor care au dat o mana de ajutor, dar am nevoie de un link cu magazin de unde se pot cumpara anyone? ca eu n-am gasit... M. Share this post Link to post Share on other sites
Posted 1 Sep 2007 · Report post buna! cat de legal e sa-ti pui lumini suplimentare? as putea sa-mi pun si eu la masina mea niste proiectoare ca am oglinzile de la faruri cam duse! thanx Share this post Link to post Share on other sites
Posted 3 Nov 2007 · Report post back again! vreau sa intreb ceva! daca imi pun niste proiectoare la masina si merg cu ele aprinse in loc de faza scurta imi zice politia ceva? ideea ar fi ca daca as merge cu proiectoarele aprinse nu as mai omori toate becurile din interior si cele de la lampile din spate! Share this post Link to post Share on other sites
Posted 3 Nov 2007 · Report post Legea specifica clar, pe drumurile nationale si europene se folosesc LUMINILE DE INTALNIRE (a.k.a. faza scurta). Eu le folosesc doar daca merg in spatele unui prieten si nu vreau sa-l deranjez (merg cu pozitii + proiectoare). Share this post Link to post Share on other sites