• Announcements

• Shpeedy

Accesare forum - CAPTCHA   10/20/2025

Buna ziua,  In ultima perioada toti ne-am confruntat cu o noua 'provocare' si anume introducerea unor CAPTCHA (prin BunkerWeb) la accesare forumului. Din pacate nu este o optiune introdusa de noi ci un upgrade realizat de catre colegii de la hosting, fara insa acordul nostru. Ne cerem scuze pentru toate neplacerile create si incercam ca in cel mai scurt timp sa inlaturam acest pas complet nenecesar.   Va multumim pentru intelegere, Echipa Volvo Club Romania

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

ShhoKer

Caut volvo v40 1.8i sau 2.0i, 2000-2002,neinmatriculat

3 posts in this topic

Cumpar volvo v40 1.8 sau 2.0 neinmatriculat. (pt recarosare)

astept oferte din tara.

ps: la sfarsitul lui februarie(in cazul in care nu gasesc in tara) plec in NL dupa un v40. Daca sunteti interesati de ceva gen accesorii,etc astept pm.

o zi buna

regards

Salut. Incearca pe tocmai sau mercador. Sunt multe anunturi si poate gasesti ceva.. Cat despre accesorii m-ar interesa o tapiterie de piele, o capota, daca masina pe care o gasesti va fi gri.

Bafta.

am incercat, merci pt pont :) toate siteurile cunoscute sunt verificate :P inclusiv site`uri de pe afara,cum ar fi mobile.de,markplaats.nl,scout24 etc.

Am postat aici in cazul in care unul dintre membrii isi vinde v40`ul si poate as fi eu interesat de el :P

ps: in legatura cu tapiteria si capota,am notat. am decis sa plec la sfarsitul lu februarie..atunci am aranjat cu munca si pot plecat pt 10zile. este timp :D