• Announcements

• Shpeedy

Accesare forum - CAPTCHA   10/20/2025

Buna ziua,  In ultima perioada toti ne-am confruntat cu o noua 'provocare' si anume introducerea unor CAPTCHA (prin BunkerWeb) la accesare forumului. Din pacate nu este o optiune introdusa de noi ci un upgrade realizat de catre colegii de la hosting, fara insa acordul nostru. Ne cerem scuze pentru toate neplacerile create si incercam ca in cel mai scurt timp sa inlaturam acest pas complet nenecesar.   Va multumim pentru intelegere, Echipa Volvo Club Romania
Sign in to follow this  
Followers 0
criss

tranzitie 850 t5----->s40

7 posts in this topic

-salut,de astazi am intrat in posesia unui s40 din 1998 benzina 1,8.

-masina am luat-o de la un cunoscut si o cunosc,chiar eu facindu-i service-ul ,are toate articulatiile schimbate,distributie,transmisie schimbata.

-am o mica problema:nu am curent la bricheta si proiectoare.am desfcaut capacul din stg in compartimentul motor unde sunt ceva relee si sigurante.

-toate sunt ok,mai sunt undeva ascunse sigurante sau care ar putea fi cauza?

-sperind sa colaborez la fel de bine cu posesorii de s-v 40 la fel cum am facut-o cu posesorii de 850 imi fac si eu discret aparitia la aceasta sectiune si astept un sfat-parere la mica problema care o am

Uita-te in zona tragaciului de unde deschizi capota. Mai ai acolo o cutiuta de sigurante. Acolo e problema ta.

Noteaza codul de la casetofon, ca daca scoti siguranta cu siguranta sa vezi care e arsa, sigur o sa scoti si unitatea "din priza".

Tot in cutiuta aceea ar trebui sa ai si o clema pt. sigurante.

Succes !

primul ca de obicei,multumesc si te pup.

Anytime, my friend ! :)

Vezi ca s.a mai discutat pe forum problema asta.este o siguranta situata in interior.daca gasesri topicul ai acolo si despre casre siguranta este vb,ai poze,desene,tot

@ criss Nr 9! ;-)

V40.bmp

Pentru proiectoare, verifica si "19" din compartimentul motor.

V 40 Fog Lights.bmp

-multumesc lui Alex MC dar si celor care au dat o mina de ajutor la problema mea,intr-adevar a fost siguranta de jos de unde se deschide capota.

-am desfacut si eu acolo dar nu mi-au,, sarit,, in ochi,deee,astea sunt mai mici decit cele de 850