Sign in to follow this  
Followers 0
adrian mangalia

1mai tuning fest 2014

1 post in this topic

Intre 1-4 mai intre saturn si venus se organizeaza 1mai tuning fest 2014.

Pasionatii de motoare si concursuri pline de adrenalina sunt asteptati la festivalul cailor putere, 1Mai Tuning Fest, organizat la malul Marii Negre intre 1 si 4 mai 2014.

Evenimentul se desfasoara pe soseaua de legatura dintre statiunile Venus si Saturn (judetul Constanta), avand pregatite pentru cunoscatori sau simplii vizitatori o expozitie de tuning auto si moto, dar si 160 de cupe de castigat la competitiile de drag racing, drift GP, indemanare auto si moto, precum si la concursurile de car audio si expo tuning.

Nu vor lipsi, de asemenea, numerele de cascadorie si show-urile pe doua sau patru roti, demonstratiile de drift si rally, completate de petreceri tematice in fiecare seara, unde atmosfera va fi intretinuta de DJ locali si invitati speciali, printre care si DJ Harra.

Cazarea se va face in statiunea Jupiter, la pretul special de 499 lei pentru participanti si 599 lei pentru spectatori, preturi oferite de toate hotelurile partenere, incluzand 4 nopti de cazare in camera dubla, cu mic dejun inclus pentru 2 persoane (bufet suedez). Cazarea pentru o singura noapte costa 199 lei, in aceleasi conditii.

Hotelurile partenere sunt Hotel Capitol Jupiter, Hotel Meteor, Hotel Opal si mini-hotelurile Iris, Nalba si Mimoza. Rezervariile se pot face atat pe www.hotel-capitol.ro, www.1maituningfest.ro, cat si direct la hotelurile partenere sau in agentii.

Evenimentul este sustinut de Primaria si Politia Rutiera Mangalia, iar accesul spectatorilor va fi liber.

Mai multe detalii despre eveniment sunt pe https://www.facebook.../1MaiTuningFest

Multumesc.

3 people like this

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0