• Announcements

• Shpeedy

Accesare forum - CAPTCHA   10/20/2025

Buna ziua,  In ultima perioada toti ne-am confruntat cu o noua 'provocare' si anume introducerea unor CAPTCHA (prin BunkerWeb) la accesare forumului. Din pacate nu este o optiune introdusa de noi ci un upgrade realizat de catre colegii de la hosting, fara insa acordul nostru. Ne cerem scuze pentru toate neplacerile create si incercam ca in cel mai scurt timp sa inlaturam acest pas complet nenecesar.   Va multumim pentru intelegere, Echipa Volvo Club Romania

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Vali P V 70

Amortizoare spate Volvo V 70 2.5 D 2001

10 posts in this topic

Salut

Cumpar 2 amortizoare noi , spate V 70 2.5 diesel , 19.12.2000 YV1SW720211073295

Cod OE 30736625

Astept oferte de la colegii care se ocupa cu piese

Multumesc anticipat

O zi buna

Vali P

0762241444

Eu n-as recomanda Monroe cuiva care vrea sa tina masina. Plus ca s-ar putea sa nu fie la pretul ala dar poti arunca o intrebare :)

Eu am pus la ZAS si au fost excelente .

Eu am avut clienti care dupa 6 luni le-au dat la gunoi... Optiunea cea mai ieftina pe care i-as recomanda-o ar fi de la Kayaba undeva la 280RON/buc (la Epiesa e 345RON/buc)

1 person likes this

Eu am avut Monroe pe fostul Volvo si pot sa spun ca s au tinut bine timp de 3 ani!

DAr recomandarea mea este Kyb sau Sachs.

Vezi si aici.

@Midnight Caller, pai si cum au dat dupa 6 luni amortizorul la gunoi cand trebuie sa aiba 18 luni garantie ? Ceva nu se leaga .

1 person likes this

@Midnight Caller, pai si cum au dat dupa 6 luni amortizorul la gunoi cand trebuie sa aiba 18 luni garantie ? Ceva nu se leaga .

Exact... Cam cum era langa tine acolo ;). Nah, omu' a vrut IEFTIN mancatz-ash.