• Announcements

• Shpeedy

Accesare forum - CAPTCHA   10/20/2025

Buna ziua,  In ultima perioada toti ne-am confruntat cu o noua 'provocare' si anume introducerea unor CAPTCHA (prin BunkerWeb) la accesare forumului. Din pacate nu este o optiune introdusa de noi ci un upgrade realizat de catre colegii de la hosting, fara insa acordul nostru. Ne cerem scuze pentru toate neplacerile create si incercam ca in cel mai scurt timp sa inlaturam acest pas complet nenecesar.   Va multumim pentru intelegere, Echipa Volvo Club Romania
BERARIU

INJECTOARE

4 posts in this topic

nu se pot proba injectoarele de la o masina la alta?la servis mi-a spus ca nu merg schimbate de pe o masina pe alta si apoi puse la loc!asa sa fie?am o probleba cu masina si le-am zis sa probeze intai injectoarele de la alta masina pe masina mea sa fiu sigur daca injectoarele sunt de vina si mi-au spus ca nu se pot schimba de pe o masina pe alta!

2 people like this

prin alta masina te-ai referit tot la volvo cu aceasi motorizare ca a ta ? injectoarele au 4 clase pentru volvo acelasi model (asta la motoarele de 2.0 din cate am inteles de pe forum) eventual spune-ne ce motorizare ai , ce probelem ai .

Si totodata cauta putin pe forum in sectiunea s40/v50 despre problemele de injectie pe care le-au avut colegi nostrii

Salut si tie,colegu'!

Nu,nu se pot proba asa ca jigleorul de Dacie de la o masina la alta. Doar daca sunt aceeasi clasa de injectoare,atunci merg puse de pe o masina pe alta. Spune-le la mecanici sa iti zica ce clasa de injectoare sunt sau daca nu se descurca fa-le o poza(in dreptul codurilor de pe ele) si posetaza aici. Apoi te apuci de cautat pe la baietii care dezmembreaza pe aici injectoare,daca esti sigur ca de la ele e buba.

Numai bine si tie!

P.S: nu e nevoie sa deschizi cate un topic pentru fiecare intrebare pe care o ai. Este chiar indicat in Regulament sa folosesti functia Search inainte de a posta.

Sent iPad using Tapatalk