• Announcements

• Shpeedy

Accesare forum - CAPTCHA   10/20/2025

Buna ziua,  In ultima perioada toti ne-am confruntat cu o noua 'provocare' si anume introducerea unor CAPTCHA (prin BunkerWeb) la accesare forumului. Din pacate nu este o optiune introdusa de noi ci un upgrade realizat de catre colegii de la hosting, fara insa acordul nostru. Ne cerem scuze pentru toate neplacerile create si incercam ca in cel mai scurt timp sa inlaturam acest pas complet nenecesar.   Va multumim pentru intelegere, Echipa Volvo Club Romania
Sign in to follow this  
Followers 0
ct77pia

ce parere avei de volvo s40 2006 T5?

5 posts in this topic

am gasit sa imi cumpar un T5 de 220 cai 6 viteze ... ce parere aveti? consum, modificari, cat de fiabila e? costurile la piese sunt irelevante ca doar e volvo

GO FOR IT!!!

Roberto ai cuvantul :D

1. epurator ulei ~1100 lei

2. fulie variator - 2000 ron /bucata (sunt 2)

3. ambreiaj ac -

4. ambreiaj + volant - sunt ceva probleme daca masina e AWD sau daca s-a tras tare de ea.

5. simering axa came, placerea de a pierde ulei e unica :D

6. valva control turbo - cca 300 lei .

7. planetarele

8. tampoane motor

9. etc

Si mai sunt probleme inclusiv cu ungerea rezultand o lucrare de cca 20.ooo ron .

S40 T5 netavalit nu am vazut, consumul este neinteresant fiind vorba de un T5, adica 15% este uzual, poate ajunge si la un 13% dar numai in WE .

Daca pretul e mic, foarte mic, merita achizitia.

Altfel nu merita un T5, in afara de zambetul pe buze ce apare la fiecare apasare a acceleratiei nu prea ofera alte placeri, impozit mare, un pic impiedicata fara soft (lag mare) si cam multe probleme pe mecanica motorului .

Adica fix acelasi motor este pe R dar cu alte prinderi si alta gandire, la asta turbina e cu tot cu galerie de evacuare, adica se vede ca Fordul si-a bagat nasul prea mult.

5 people like this

Pai e masina unui client de-al meu si din cate stiu avea client la ea, momentan nu e in tara dar ajunge in 2 saptamani .

Da-i un tel si vb cu el, momentan este in Bucuresti masina .