Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest Nelu

cumpar S 40 sau S 60

4 posts in this topic

numai pe benzina, cu euro 4 si cel mult 13.500 E.

sa fie cel putin modelul KINETIC.

daca este  S 60, numai motorizare de 2.400 i.

daca este S 40, numai motorizare sub 2.000 sau la pret de sub 2.000 cmc.

telefon: 0762.213.271

din fericire, am fost posesorul unui S 60.

din ne-fericire l am adus in situatia de dauna totala.

daca mi puteti da ceva link-uri, va multumesc anticipat.

Share this post


Link to post
Share on other sites

@nelu incearca link-urile:

http://www.autoscout24.ro/

http://www.mobile.de/home/index.html#0      (la ´´Marke´´ cauti Volvo; ´´Modell´´ cauti S60 sau S40; ´´Preis bis´´ inseamna pret pana la...; ´´Erstzulassung ab´´ prima inmatriculare de la ...; ´´Kilometer Max.´´ maxim de km parcursi...; ´´Kraftstoffart´´combustibilul folosit; ´´PLZ´´ locatia din Germania) apoi dupa ce ai completat unele din aceste date, nu toate sunt obligatorii) da click pe ``Ergebnisse anzeigen´´ pe fond verde...

http://www.autoscout24.de/

Daca aduci masina din Germania, trebuie sa-ti iei numerele de Zoll, adica de ´´Vama´´mai precis, ca sa poti exporta masina din Germania plus asigurarea, care la ADAC costa o mica avere! Bafta multa!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Alte link-uri romanesti:

http://www.google.ro/search?hl=ro&q=vand++volvo&meta=

Nu stiu daca-ti sunt utile. Eu as fi sceptic in a cumpara o masina straina second-hand din Romania! Am un prieten care cumpara masini din Germania, numai foste taxiuri, pe care le revopseste, le da kilometrajul inapoi si le vinde de bune. Ai grija!! Sunt multi ticalosi, care scot profit pe seama naivilor! Neaprat verifica istoricul masinii. Iar pe cartulia in care sunt notate schimburile de ulei, ( daca o cumperi din Germania Volvo Kundendienst-Scheckheft mit Garantieumfang) neaparat trebuie sa scrie nr. de km la care s-a facut schimbul uleiului, alte operatiuni pe care le-a facut service-ul, si neaparat stamplia Service-ului!!

Share this post


Link to post
Share on other sites