• Announcements

• Shpeedy

Accesare forum - CAPTCHA   10/20/2025

Buna ziua,  In ultima perioada toti ne-am confruntat cu o noua 'provocare' si anume introducerea unor CAPTCHA (prin BunkerWeb) la accesare forumului. Din pacate nu este o optiune introdusa de noi ci un upgrade realizat de catre colegii de la hosting, fara insa acordul nostru. Ne cerem scuze pentru toate neplacerile create si incercam ca in cel mai scurt timp sa inlaturam acest pas complet nenecesar.   Va multumim pentru intelegere, Echipa Volvo Club Romania
Sign in to follow this  
Followers 0
hipp

Car Reminders - Nu mai iti fa griji ca iti expira RCA-ul, asigurarea, etc

6 posts in this topic

In ultima perioada am dezvoltat o aplicatie de Android pentru masini. Aceasta aplicatie iti trimite reminder-uri pe telefonul cu o luna, o saptamana si cu o zi inainte sa iti expire RCA-ul, asigurarea, extinctorul, trusa medicala si multe altele: 

Aplicatia este de ieri si pe google play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mmproduction.abcd.carreminders si este diplonibila si in limba romana.

M-ar ajuta mult un feedback pentru aceasta aplicatie, sau sugestii de feature-uri care v-ar convinge sa folositi aplicatia. 

Sper sa o considerati utila :)

Screenshot_2015-11-08-12-59-31.png

Screenshot_2015-11-07-16-05-04.png

Screenshot_2015-11-07-16-05-24.png

Screenshot_2015-11-08-12-59-40.png

3 people like this

Super. Felicitari !!

1 person likes this

Hmmm.... interesant. O descarc si eu sa vedem "ce zice".

Multumim pt interes

1 person likes this

Super. Felicitari !!

Hmmm.... interesant. O descarc si eu sa vedem "ce zice".

Multumim pt interes

Multumesc :D

Felicitari!

Cred ca ar fi util ca aplicatia sa iti ofere si date despre cheltuili avute(revizii;reparatii;service....),o evidenta a anvelopelor(al cate-lea an sunt montate,pe ce parte au fost montate anul trecut,uzura,dot...).

Da,exista o evidenta a schimbului de ulei,filtru,etc..dar este monitorizata de un calendar iar majoritatea din noi le facem la nr de km ci nu la 1 an.

Edited by vlpvlp06
1 person likes this