• Announcements

• Shpeedy

Accesare forum - CAPTCHA   10/20/2025

Buna ziua,  In ultima perioada toti ne-am confruntat cu o noua 'provocare' si anume introducerea unor CAPTCHA (prin BunkerWeb) la accesare forumului. Din pacate nu este o optiune introdusa de noi ci un upgrade realizat de catre colegii de la hosting, fara insa acordul nostru. Ne cerem scuze pentru toate neplacerile create si incercam ca in cel mai scurt timp sa inlaturam acest pas complet nenecesar.   Va multumim pentru intelegere, Echipa Volvo Club Romania
Sign in to follow this  
Followers 0
Cristi Muresan

V60 d6 plug in hibryd

11 posts in this topic

Salutare , a condus cineva un v60 d6 ? 

Prime impresii : partea de hibrid e super , prin oras 10 km full electric , inca 34 pe drum expres 110 , apoi diesel . Consum 5.7.

In rest se conduce exact ca un v60 , nu se simt cele 300 kg in plus .

In modul power , merge super :D

20160430_150012.jpg

20160430_154753.jpg

20160430_145959_001.jpg

20160430_151312.jpg

Edited by Cristi Muresan
2 people like this

S-o stapaniti/stapaneasca sanatosi/sanatoasa, e frumusica foc! :)

1 person likes this

Acum 44 minute, Mihai933 a spus:

S-o stapaniti/stapaneasca sanatosi/sanatoasa, e frumusica foc! :)

Multumim , e super :D

Sa-l folositi sanatosi, cati mai multi km :)

1 person likes this

Acum 12 minute, gfieraru a spus:

Sa-l folositi sanatosi, cati mai multi km :)

Multumesc ! :D

Dupa o plimbarica de 500 km , am descoperit cum functioneaza si sistemul hibrid , dupa consumarea bateriei , masina incarca fie prin franare fie in mers cam 20-30% bateriile , cam intotdeauna ai rezerve pt oras , si mers incet (30-50km/h) te duce pe electric . 

La accelerare brusca in modul hibrid si evident in power , motorul electric compenseaza lipsurile dieselul .

Inainte s-o avem , m-am uitat la review-uri , care spuneau ca se simte foarte tare tranzitia intre electric si diesel , dar se plangeau si de frana care are un feeling ciudat (inital franeaza cu motorul electric apoi trece pe frane la propriu) toate aceste chesti sunt FALSE . Nici nu se simte cand face tranzitia diesel / electric , iar frana este minunata ! 

Greutatea nu se simte , cum spuneam mai sus se comporta exact ca v60 d5 normal . Ambele au jante pe 17 .  Aspectul tinuta de drum l-am testat pe drumulete serpuite nu pe autostrada .

3 people like this

sa o stapanesti sanatos, reusita masina

Sent from my iPad using Tapatalk

1 person likes this

Va multumesc . Daca faci calculul , pret vs. Consum da cu virgula , dar macar 290 cp iti pun zambetul pe buze , choar daca zumzaie putin (vorba vine , nu prea se aude motorul electric , daca nu mi-ar arata pe bord cand il foloseste impreuna cu dieselul , nu imi dadeam seama ).