• Announcements

• Shpeedy

Accesare forum - CAPTCHA   10/20/2025

Buna ziua,  In ultima perioada toti ne-am confruntat cu o noua 'provocare' si anume introducerea unor CAPTCHA (prin BunkerWeb) la accesare forumului. Din pacate nu este o optiune introdusa de noi ci un upgrade realizat de catre colegii de la hosting, fara insa acordul nostru. Ne cerem scuze pentru toate neplacerile create si incercam ca in cel mai scurt timp sa inlaturam acest pas complet nenecesar.   Va multumim pentru intelegere, Echipa Volvo Club Romania
Vicu

Volvo C70 Roof Service

8 posts in this topic

Salutare! Ai facut aceasta operatiune cand aveai C70? De unde ai cumparat materialele? Multumesc.

Acum 3 ore, DanielS a spus:

Salutare! Ai facut aceasta operatiune cand aveai C70? De unde ai cumparat materialele? Multumesc.

O faceam anual la reprezentanta.

3 minutes ago, Vicu said:

O faceam anual la reprezentanta.

Cam ce pret avea operatiunea? 

Acum 2 minute, DanielS a spus:

Cam ce pret avea operatiunea? 

Nu mai știu...suna la ei si cere o cotație...ai mașina mai veche de 6 ani si te încadrezi la promoția 6+

On 3/11/2019 at 2:00 PM, Vicu said:

Nu mai știu...suna la ei si cere o cotație...ai mașina mai veche de 6 ani si te încadrezi la promoția 6+

Am sunat, mi-a raspuns doaman Luminita, mi-a zis ca nu se face asa ceva :)) o sa merg totusi pana acolo sa intreb.

Acum 6 ore, DanielS a spus:

Am sunat, mi-a raspuns doaman Luminita, mi-a zis ca nu se face asa ceva :)) o sa merg totusi pana acolo sa intreb.

Luminitaaaaa ❤️....mergi la ei si vorbeste cu cineva din service..Nu te-a intrebat Lumy daca vrei pachetul polestar? :) 

Luminitaaaaa ....mergi la ei si vorbeste cu cineva din service..Nu te-a intrebat Lumy daca vrei pachetul polestar?  

I-am zis ca mai vreau un update de soft la cutia de viteze, imi zicea cat ma costa sa imi schimbe uleiul si sa imi faca adaptare :)) mi-a zis sa ii dau mail cu seria de sașiu. Nu a mai răspuns după...

Trimis de pe al meu SM-J730F folosind Tapatalk