Sign in to follow this  
Followers 0
Guest giuchi01

Creştere alarmantă a consumului

6 posts in this topic

Am un S40, 2000, 1,8 benzină.

ÃŽn ultima perioadă (o săptămână) am observat o creÅŸtere a consumului de benzină, parcă însoÅ£ită de o oarecare vibraÅ£ie a motorului. ÃŽmi creează impresia că la accelerare consumul creÅŸte foarte mult, iar apoi după ce ating viteza de deplasare, scăderea consumului este mult mai lentă decât era până acum ÅŸi parcă chiar ÅŸi la viteză constantă consumul este mai mare.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Cumva bagi de la Petrom? In Sinaia toti am observat o drastica scadere in calitate a benzinei Petrom in ultimile 2 saptamani. Aia de acolo se juram ca nu baga apa in ea, ci ca asa vine direct din cisterna. Dupa ce ca l-am vandut pe maruntis austriecilor, acum isi si bat joc de noi si de masinile noastre.

Incearca s consumi tot ce ai in rezervor si baga o benzina buna, si cu cifra octanica mai serioasa. OMV, MOL, chiar si Rompetrol efix.

Share this post


Link to post
Share on other sites
:-\ Nesemnificativ, avand in vedere conditiile de trafic cotidiene! Credeam ca e muuult mai mare diferenta de consum (peste 2, chiar 3 litri de benzina la 100km parcursi). Nu mi se pare´´alarmanta´´cresterea consumului!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

La V40-ul meu (1,6i benzina) am ajuns max. 16 litri la 100km parcursi intraurban. Dar in trafic aglomerat, ca in rest ajung pe la 13-14litri/100km parcursi. Don`t worry!! Be happy!! ;)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0