• Announcements

• Shpeedy

Accesare forum - CAPTCHA   10/20/2025

Buna ziua,  In ultima perioada toti ne-am confruntat cu o noua 'provocare' si anume introducerea unor CAPTCHA (prin BunkerWeb) la accesare forumului. Din pacate nu este o optiune introdusa de noi ci un upgrade realizat de catre colegii de la hosting, fara insa acordul nostru. Ne cerem scuze pentru toate neplacerile create si incercam ca in cel mai scurt timp sa inlaturam acest pas complet nenecesar.   Va multumim pentru intelegere, Echipa Volvo Club Romania
Sign in to follow this  
Followers 0
euBlu

Sugestii cumparare Volvo la 7000 euro

7 posts in this topic

SaluTare

De multa vreme imi plac masinile Volvo insa pana acum nu am avut niciuna… In momentul de fata dispun de 6-7000 euro si ma gandesc sa schimb masina. Doresc o masina de familie, fiabila, sigura, confortabila  si daca se poate prietenoasa cu portofelul :) . Fac cam 15-20.000 km pe an, aprox 50% oras, 50% exterior. Imi place diesel-ul, (dar am simtit pe pielea mea ce inseamna intretinerea :( ) dar sunt dispus sa incerc si una pe benzina. Masina urmeaza sa fie folosita doar in scop personal.

Intrebarile mele pt voi sunt:

1. Gasesc in banii acestia (7000 euro) un Volvo S40 sau V50 decent sau mai bine ma orientez catre un astra/golf/focus cu mai putini km?

2. Ce varianta de motorizare imi recomandati tinand cont de nevoile mele (fiabil & intretinere ok)

3. Cum sunt costurile de intretinere comparativ cu astra/golf/focus/octavia daca aveti idee

4. La ce ar treb. sa fiu foarte atent atunci cand verific masina pt a nu avea surprize neplacute (f scumpe) dupa ce am batut palma cu vanzatorul

Stiu ca acest brand starneste multa pasiune, dar m-ar ajuta niste pareri obiective, cu bune si rele.

Multumesc frumos!

In functie de motorizare , vin si rapunsurile la intrebarile tale : 1.6d, 2.0d, 1.6i , 1.8i sunt motoare ford (cele diesel si peugeot , citroen.)  

2.4 d/i sunt volvo si costurile de intretinere cresc (cantitatea de ulei dar si calitatea lui)

Sincer te sfatuiesc sa faci test-drive cu o benzinara de 1.8 / 2.0 si apoi cu dieselurile .... daca ai chef sa platesti impozit eu as incepe cu 2.4 (d5) .

La diesel as mai adauga d2 (motor de 1.6 dar diferit putin si mai fiabil) d3/d4 (2.0l)care sunt aceasi motorizare , dar fiind euro 5 si an peste 2010 sunt si mai scumpe. 

1 person likes this

Salut..

Deci vrei un Focus2 mult mai elegant si confortabil in scaune,inclusiv sistem audio performant?!:)

Exact asta vrea și la 7000e este la limita .

Sent from my SM-N920S using Tapatalk

Acum 2 ore, 1984 a spus:

Salut..

Deci vrei un Focus2 mult mai elegant si confortabil in scaune,inclusiv sistem audio performant?!:)

Off topic. Nea' Saphire iti schimbasi numele? Ca nu stiam care esti cu numele asta :D

Daaaa...Mi-am conspirat Id-ul :D..Am ramas   fidel  Volvo under 2000 ,chiar daca nu am rafinarie ,acasa...:)

Acum 50 minute, 1984 a spus:

Daaaa...Mi-am conspirat Id-ul :D..Am ramas   fidel  Volvo under 2000 ,chiar daca nu am rafinarie ,acasa...:)

Bine ca ati ramas la volvo ... si nu la ford :D