• Announcements

    • Adrian N

      Mentenanta   07/19/2018

      In perioada 20-05 ora 20:00 - 22-05 ora 20:00 site-ul va fi oprit pentru mentenanta. Probleme ce se vor a fi rezolvate: Problema legata de conturi(inregistrare, autentificare, schimbare parola) Problema cu spam-ul. https://www.facebook.com/groups/volvoclubrom/  
berilla2005

Sfat achizitie piese

4 posts in this topic

Am fost cu masina la o verificare si trebuie sa schimb cateva piese gen bucsi,bielete antiruliu,bielete directie etc.Adica in afara de amortizoare cam tot.Am doua probleme cu treaba asta;

1.Ce producator sa aleg(pentru piesele de schimb bineinteles)?Am tot verificat pe site-ul celor de la e-Piesa si am decis sa aleg intreTrw sau Lemforder.Daca sunt si alte marci astept pareri.

2.M-i s-a spus de la service ca la bara stabilizatoare spate nu se gasesc bucsele separat.Le pot gasi undeva sau alta solutie pentru ca de noua bara cu totul este cam 1000 lei si totusi pentru ca trebuie sa schimb 2 bucsi de cauciuc sa schimb tot ansamblul?Am vazut la dezmembrari o bara stabilizatoare spate cu totul cu bielete antiruliu cu tot la un pret bun si cu garantie si ma bate gandul sa o iau.

Astept pareri

Va multumesc

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pentru ca tot nu s-a inghesuit nimeni cu vreun sfat am decis sa ma documentez singur.Pana la urma am luat toate piesele pe Lemforder.Se pare ca sunt cele mai bune dintre cele aftermarket.

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lemforder erau bune însă acum sunt cam de 2 lei cel puțin bucsile de bascula care sunt moi de noi .

Sent from my SM-N920S using Tapatalk

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pe mine primul set de bucse aftermarket m-au tinut 35000 km. Cele rotunde febi si celelalte din fata lemforder. Problema e ca am avut si amortizoarele mai uzate (avand 175 000 km de Romania. Odata cu amortizoarele noi, am pus ambele bucse lemforder. Sa vedem cat tin acum. Data viitoare as incerca TRW.

ps: vorbesc de s80.

Edited by zack

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now