• Announcements

• Shpeedy

Accesare forum - CAPTCHA   10/20/2025

Buna ziua,  In ultima perioada toti ne-am confruntat cu o noua 'provocare' si anume introducerea unor CAPTCHA (prin BunkerWeb) la accesare forumului. Din pacate nu este o optiune introdusa de noi ci un upgrade realizat de catre colegii de la hosting, fara insa acordul nostru. Ne cerem scuze pentru toate neplacerile create si incercam ca in cel mai scurt timp sa inlaturam acest pas complet nenecesar.   Va multumim pentru intelegere, Echipa Volvo Club Romania

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest paraschiv_p_77

Vand Volvo 850 inmatriculat cu 2800 de euro

2 posts in this topic

Vand Volvo 850, inmatriculat, din 1995, pe care l-am cumparat de la un prieten care isi permitea intretinerea lui. Intre timp, eu am reusit sa-i ciupesc un pic partea dreapta( am atins bara, semnalizarea e sparta si foarte putin ciupita aripa) si colac peste pupaza a inceput sa-mi scoata si fum, desi prietenul care mi-a dat-o ( un tip de incredere de altfel) si care are si un servis f. bun mi-a garantat ca motorul e alezat, segmentat cu segmenti originali, etc( si intadevar nu consuma ulei). Daca cineva o vrea ca pise de schimb sau altceva o vand cu 2800 de euro si trimit si poze pe e-mail. Are toate actele in regula, doar ITP-ul trebuie facut ca eu nu i l-am mai facut. Masina este in Constanta dar pot sa o aduc oriunde in tara pe propriile roti( ca merge f. bine) .

Ne spui te rugam si ce motorizare are si cati km la bord ?