Sign in to follow this  
Followers 0
alexb

4 cilindri?

6 posts in this topic

S-a procedat la grabnica si temeinica curatare a injectoarelor. Totul merge bine, porneste aproape la fel de repede ca si tdi-urile ;D, DAR: la peste 2500 de ture tremura usor, turatia nu creste liniar ci cu mici intreruperi si nu sunt chiar lamurit care ar fi explicatia. Parerea lui alin (budulan) o stiu ( reconfigurarea hartii de combustibil  ???), parerea mea este ca nu functioneaza unul dintre injectoare, sau nu functioneaza la parametrii optimi. M-ar ajuta  parerile voastre si va multumesc anticipat.

P.S. Nu s-a umblat la turbina dar s-a curatat valva egr

Nu scoate fum de nicio culoare, ci doar mie peri albi.

Please convingeti-ma sa nu-i dau foc ( am casco).

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pai daca nu pui injectorul pe bancul de proba nu ai cum sa vezi ca nu deschide cum trebuie. Sau daca gasesti un service auto cu tester pentru motor (iti vede toti parametrii in timp real) nu prea ai cum sa-ti dai seama. Parerea mea oricum o stii  ;D "Las-o ... ca merge si asa"  :slap:

P.S.: Daca ii dai foc plusez si eu cu inca una  ::) Aducem si presa :occasion14:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Apropo de valva EGR, din ce in ce mai multi posesori ai nebuniei asteia incep sa renunte la ea. Valul a cuprins multe forumuri si de la noi si de afara, si molima se imprastie la masini de la diversi producatori, de la Ford, Mercedes, BMW, etc.

Pur si simplu oamenii s-au saturat sa isi curete admisia si sa vina EGR-ul sa o murdareasca la loc, si pun o garnitura plina in locul celei normale. Sau, versiunea 2, scot si obtureaza furtunul de vacuum care o controleaza.

Despre avantaje, toti care o aveti si stiti cam ce face, le banuiti. Downsize-ul este o mica crestere a noxelor la relanti. Cele la turatie, masurate la ITP, nu sunt afectate, ca oricum EGR-ul e inchis la ture mai ridicate.

Ce parere aveti?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Eu am dat-o jos o perioada dupa care am revenit  ;D Am facut doar niste teste..... :smile:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Astia nu o dau jos, ca sa nu se prinda ECU ca nu o mai are si sa se supere. O lasa online, insa ii taie macaroana. Sa se deschida si inchida pana i se face rau.  ;D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!


Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.


Sign In Now
Sign in to follow this  
Followers 0